|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
תגידו מה הקטע של אתרים להעלאת תמונות?
מה קטע פתאום נכנס הטרנד הזה? פעם זה היה כל אחד פותח חברת אחסון עכשיו כל אחד פותח אתר להעלאת קבצים מה קטע? במיוחד באתר האלה שמאפשרים רק העלאת תמונות?
זה נחמד בתור משהו פרטי אם יש לכם פורום עם קהילה ענקית אז זה נחמד...אבל בישביל כלל הגולשים לא נראה לי שמישהו באמת יעלה לאתר שאין לו ממש גב כלכלי ולעלות תמונות..לאתרים כאלה צריך גב כלכלי עצוב כי אם וכאשר אתר יגדל אז צריך כל הזמן משאבים..אם זה מקום אחסון הקבצים ואם זה התעבורה... בואו תסבירו איזה רווח יש פה?? גם ברוב המקרים מציבים את ADSENSE באתרים האלה..נו באמת...חחחחח... תסלחו לי אם אני פוגע במישהו באשכול הזה...אבל הייתי שמח לקבל תשובה במיוחד מאלה שיש להם אתרים כאלה... |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
ככה זה, פעם זה היה תחרויות אתרים, אחסון אתרים, קהילות, עכשיו זה העלאת קבצים.. טרנד חולף, לא יותר.
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אפס עבודה.
|
![]() |
# 6 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
בפורום שלי ובאתר ההעלאת תמונות שלי יש מספיק רווח, אל תדברו באוויר על דברים שאתם לא יודעים.
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כל מי שפותח פורום/אתר העלאות/חברת אחסון כי הוא ראה מישהו מצליח והוא חושב שהוא יכול להצליח יותר, ליהות הכוכב הבא (כוכב נופל אולי..). |
|
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה ידוע מראש.
לכל דבר יש טרנד , בעיקר ל'חברת אחסון' כל אחד פה מנסה לפתוח פה 'חברת אחסון' , ולאן המצב עוד הגיע?! לפתוח חברה על שרת חינמי שאפילו ללא דומיין. אין מה לעשות.. ככה זה , כשמשעמם , ואין מה לעשות - פותחים מערכת להעלאת קבצים ומלבישים על אתר ![]() |
![]() |
# 9 |
Whatever
|
לא בהכרח,
אני למשל פתחתי שירות כזה להעלאת קבצים, למטרות שימוש אישיות לפורום, והחלטתי לפתוח אותו גם לקהל הרחב (זו הסיבה שאין עיצוב).
חבר מתקדם
|
בקטע הזה לא מסכים איתך...קרו מקרים בעולם שמישהו קטן לקח את מישהו גדול אבל זה לא הנושא פה... הקטע הוא...שאתרים האלה צצים איזה זבובים...לא עדיף להשקיע באיזה מחשבה של משהו שעדיין לא קיים (למרות שקשה לי להאמין שיש כזה דבר) ולעשות ממנו הרבה יותר...אתרי בעלאת תמונות וקבצים ברוך השם לא חסר באינטרנט...
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|