![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
תרגול OOP?
שלום!
למדתי אודות ה-OOP ושימוש בו, אשמח לקבל משימה אשר תוכל לעזור לי לתרגל את הידע החדש על מנת שאוכל להתקדם בלימוד התכנות המקצועי. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תכין מחלקה שתטפל בכל הדברים שקשורים ל-SQL שתוכל לזהוא את המסד שלך ולהתחבר אלייו וכ"ו כמו במערכות המוכנות רק שתכניס במחלקה גם המון אבטחה ועוד שטויות כל מה שתחשבו עלייו חח ותוכל גם להכין למשל מחלקה לניהול קבצים מחלקה לניהול קוקיס מחלקה לאבטחה ועוד ועוד תחשוב על ראיונות ואז על המתודות שיהיו שם...
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
צריך ללכת ישר על הקשה ביותר כשיודעים את הבסיס ומטעויות לומדים. תעשה מחלקה עם Constructor (מטודה בנאית המתבצעת בעת זימון המחלקה, חייבת להיקרא בשם המחלקה) אני אתן לך כמה דוגמאות של מטודות שאפשר לשים: - מטודה המקבלת מערך עם מספרים ומחזירה את המקסימלי. - מטודה המקבלת מספר ומחזירה !n (עצרת, ראה גוגל). תאגור מטודות כאלה ותכניס למחלקה אחת ותנסה אותם בעזרת המחלקה. לא צריך משהו מרוכז אחד ללימוד, בעתיד תוכל להשתמש במחלקות למחלקת פונקציות ראשיות של מערכת/מחלקת SQL פשוטה כמו שmasterpl נתן כדוגמה וכו'.
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל ב PHP5 זה צריך להקרא כ "__constructor" |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני חושב שב-PHP5 ניתן גם לקרוא בשם המחלקה ולא __constructor
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לא הבנתי אותך Erans, אשמח להסבר חוזר.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
מה לא הבנת?
תעשה כל מיני תרגילים פשוטים ובינונים על מערכים, מחרוזות וכו'. לעשות למשל פעולות הקיימות כבר בשפה אך בדרך משלך. תעשה למשל מחלקה לפעולות מחרוזת וכדומה.
# 8 |
חבר וותיק
|
חח ערן הראיון שלך ממש גאוני חח זה כמו בגאומטרייה בספרים וכל זה נותנים לך כתרגול לפתור את הכללים חח לא חשבתי עם זה אף פעם צריך בהחלט לנסות
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
איך ניתן להוריש מחלקה? ובמה זה עוזר?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ