|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() רציתי לקבל קצת מידע על http://www.neto.co.il מאנשים שמכירים את התוכנית הזו וגם לשמוע על תוכניות שותפים נוספות חוץ מגוגל אדסנס.
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אני מוציא חשבונית בקרוב, נראה אם אני אקבל את הכסף.
חוץ מזה, התשלום גבוה יחסית לכל החברות האחרות. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תוכל להסביר לי קצת איך בדיוק זה עובד?
ואם זה עובד באותו עיקרון גוגל ? מחירי לחיצה ללינק כמה הם בדרך כלל? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אל תשכח שבגוגל זה לפי סנטים \ דולרים ככה ש0.50 אגורות שווה ל11 סנט +- ככה שעדיף להיות בגוגל וברוב המקרים אתה מרוויח יותר + יש לך מגוון יותר רחב של פרסומות כמו שאמרת.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום Off-Topic
|
לא מכיר אותם, אבל ביקשת תוכניות שותפים מומלצות אחרות:
אני ממליץ לך להרשם לשותפים.נט, רשת שותפים ישראלית עם מגוון של קמפיינים. חלק משלמים לפי מכירה, חלק לפי "ליד", חלק לפי לחיצה, ועוד. הרשמה דרכי: http://login.shutafim.net/index.html...ate_code=CD166 לא אמור להפריע לך שאתה נרשם דרכי. אם בכל זאת אתה לא רוצה להרשם דרכי (לא רואה שום סיבה חוץ מזה שאתה לא רוצה שאני ארוויח), תרשם דרך כאן: www.shutafim.net שווה! בהצלחה!
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כמה בערך מקבלים לקליק? בממוצע אצלך באתר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
בשיטות יחידות מודעות neto הם הפיטרון החלופי האולטמטיבי לדעתי. ישנן תוכניות רבות כמו שותפים.נט שהזכיר כאן hod206 אבל אם אתה רוצה יחידות מודעה סטייל גוגל אז זה האולמטיבי לדעתי (רק כך בחשבון שאסור ע"פ התקנון של גוגל לשים גם את אדסנס וגם את נטו באותו אתר). וsyn, אין סיכוי שלא תקבל את הכסף, מדובר כאן באחת מחברות השיווק המובילות בארץ (אג'נט).
# 9 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אין "ממוצע אצלי באתר", זה תשלום קבוע לכל קמפיין.
כרגע יש 2 קמפיינים של 10 אגורות ללחיצה, ואחד של 17 אגורות ללחיצה. אני יודע שזה לא הרבה בכלל, אבל הכסף ה"גדול" לא בא מקמפיינים של קליקים, אלא מקמפיינים של לידים, הרשמות (וקצת מכירות).
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקשר ללידים - מישהו נרשם כבר? כי הסיכויים שמישהו ילחץ ועוד ירשם לזה לא ממש גבוהים. אם כן מישהו נרשם, כמה הם מביאים על הרשמה? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|