|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה: מערכת לניהול לקוחות...
ברצוני לעניין אתכם במערכת לניהול לקוחות שאני בניתי והיא עובדת בחברת ActServ.net כך שאנחנו בדקנו אותה ואין איתה שום בעיות...
מה יש במערכת:
דמו: http://viper-t.net/panel שם משתמש וסיסמא: demo מחיר: המחיר הולך לפי רשיון - בכל רשיון מקבלים את המערכת שתעבוד לפי ip מסויים ואת הקבצים מקודדים. מחיר לרשיון הוא: 250 ש"ח * לא ינתן לקנות את קוד המקור כאמצעי אבטחה. ** במידה ומישהו רוצה שהמערכת תעבוד על השרתים של חברת ActServ.net המחיר יהיה קניית רשיון למערכת ב- 150 ש"ח ומחיר חודשי של 15 ש"ח בחודש. יצירת קשר: פלאפון: 050-3058065 אימייל: Tomer@ActServ.net מסנג'ר: admin@vip3r.org אייסיקיו: 96073400 Last edited by ViPeRt; 10-11-05 at 19:19.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
בתור אחד שמשתמש ,אין יותר טוב מהמערכת הזו,
אני עובד מול כ-100 לקוחות בפנאל הזה - והוא פשוט מספק אותי ב100%!
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לגבי ה SQL לא נראה לי שיהיה אפשר לעשות אם זה משהו ולגבי הלקוחות לא עשיתי שיהיה משהו חובה כי זה לענייני מי שממלא את זה... הוא יחליט מה הוא רוצה זה לא שזה מישהו חיצוני ממלא זה המנהל והוא לא ישלח סתם. זאת הדעה שלי... כפי שאתה יודע בקרה על מילוי זה לא בעיה בכלל אז זה לא שיקול של עוד קוד או משהו... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|