![]() |
# 3 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
שלום , להלן הצעה מעסק גולד הוסט :
אחסון לחצי שנה : 250 מגה 30 ג'יגה תעבורה כולל פאנל DA תשלום לחצי שנה : 108 ש"ח. דומיין NET : היות ודומיין ניתן לרכוש לשנה שלמה בלבד , אתן לך הצעה לשנה שלמה עבור הדומיין : ספקית GODADDY דומיין NET מחיר: 50 ש"ח . במידה ואתה מעוניין לרכוש או יש לך שאלות , צור איתי קשר ואני אוכל לעזור לך . פרטים ליצירת קשר בחתימה . המשך יום נעים , עידן. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
שלום
אתה מוזמן לעען באתר שלנו ולבחור את החבילה המתאימה ביותר בישבילך Www.LazerTekk.com לפרטים נוספים צור קשר טל 0508627989 אימייל sales@lazertekk.com
# 6 |
חבר על
|
שלום לך,
להלן הצעה מבית העסק TytCom. פרטי חבילת האכסון שטח: 200MB תעבורה חודשית: 20GB כל השאר ללא הגבלה מערכת הפעלה: Linux פאנל ניהול: DirectAdmin מחיר חודשי: 20 שקלים חדשים בלבד! פרטי שם המתחם סיומת: Net ספקית: GoDaddy התקנה: כלול. פאנל ניהול: כלול. מחיר שנתי: 45 שקלים חדשים בלבד! מאחר וניתן להזמין שם מתחם לתקופות המתחלקות ב-12 חודשים בלבד, אנו מציעים לך מחיר שנתי בלבד. דרכי יצירת קשר Orange - 0545311297 ICQ - 291131220 MSN Messenger - djdeantyt@walla.co.il E-Mail - Admin@tytcom.biz דרכי תשלום 1. העברה בנקאית. 2. הפקדה בנקאית. 3. דואר רשום.
דין. Last edited by DeanT; 22-07-07 at 20:11.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
אוקיי הבנתי , אתה מוזמן ליצור איתי קשר שנוכל לדבר ישירות ואוכל להראות לך המלצות על העסק וכו' . בכל מקרה , אף עסק לא יציע לך דומיין לחצי שנה מהסיבה הפשוטה שלא קיימת אפשרות כזו אצל כל הספקים.
אני אוכל להציע לך מחיר שנתי לאחסון שביקשת. צור איתי קשר ואני אעזור לך ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|