![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מכור למחשב
טוב יש לי בעיה גדולה מאוד
אני מכור למחשב... כל הזמן אני אומר לעצמי זהו היום אינ עולה על המחשבה רק ב5 אבל איכשהו כל פעם בסוף אני מוצא את עצמי בלי משהו לעשות ואז אני הולך למחשב כתוצאה מכך אין לי הרבה חברים וגם החברים האלה מכורים למחשב אז גם אם אני הולך לבית שלהם אני במחשב. כתוצב מכך אני חלד ובכושר נוראי אני מאוד רוצה להתשנות לעשות כושר ולא להיות במחשב עשיתי שכבות שמיכה כל יום במשך 4 ימים ולא הצלחתי להמשיך אחרי זה פשוט אין לי עקביות וכוח רצון מספיק.. אין מאוד רוצה להשתנות, למישהו יש רעיונות. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
תקנה מנוי למכון כושר זה קודם כל יאלץ אותך ללכת לשם כמה שעות בשבוע כי אחרי הכל שילמת על זה
תשיג עבודה, תתחיל לנגן על משו, תנסע על skate או אופניים יש מליון דברים לעשות אין לא יכול יש לא רוצה... וכח רצון ועיקביות... זה תלוי רק בך |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
דבר ראשון אני בן 11
מכון כושר אני לא יכול יש לי חרא אופניים וההורים שלי לא רוצים לקנות לי חדשות.. אהה ואני מנגן על גיטרה וקלרינט כבר.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
פיא בן 11? (בהוסטס! שיא)
אתה בן 11 ומכור למחשב? פשוט תגיד להורים שלך תנתקו לי תאיטנרטנ קנו לי אופניים חדשות, אתה עוד צעיר כל החיים לפניך עזוב תמחשב צא החוצה! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני בכיתה ו' עוד מעט יש לי ייומולדת 12
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
מה שאני עשיתי (וכן גם אני התמכרתי)
אתה לוקח את הכבל של המחשב, מביא אותו לאמא שלך, ואתה אומר לה "תביאי לי את זה עוד שבועיים". תצא החוצה, תמצא לעצמך תחביב ספורט (אני משחק כדורסל, זה מה שעוזר לי לצאת מהמחשב) תמצא קצת תמריץ בחיים בהצלחה
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
קח מספריים וגזור את הכבל שמחבר אותך לאינטרנט.
ואם אתה רוצה עוד פתרון, פשוט תציע לאחד או שניים מהחברים שלך לצאת, תקחו כדור כדורגל או כדורסל, ולכו תשחקו משהו. אתה לא תרגיש איך הזמן טס.
# 8 |
חבר מתקדם
|
תעשה מה שאני עושה: תמצא חברים (במקרה שלי זה די קל כי יש תנועת נוער וכו') תקבעו פעילויות כמו ללכת לסרט ללכת לטיול לארגן כדורגל ובקיצור כל מיני דברים כאלה
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אם הייתי בגיל שאפשר לעבוד הייתי מציע לך לצאת לעבוד זה ממש יעזור גם תרוויח כסף גם חופש מהמחשב... וגם שתחזור הביתה יהיו ימים שתרצה קצת לצאת לבלות אחרי יום עבודה או לנוח והנה טס לך יותר מחצי יום..
אבל בגיל שלך לך לאיזה קייטנה או משהו... נסה יותר לצאת לקניונים עם חברים,סרטים לא חייב בקולנוע דווקא,שחקו מונופול מניסיון כל אחד אוהב מונופול וזה משחק של שעות! ויש עוד מלא תחליפים.... |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
ואו אתה בן 11? אוקי!.
אמ... שמע תלך לחברים ותנסה גם שם לא להיות בקרבת מחשב, תצא שחק כדרוגל (זה מה שעושים בגלאים האלה :P), חח תהנה מהחיים :P.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|