![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() שלום.
לפני כמה ימים אני דיברתי עם נתנאל.. אני רציתי לקנות ממנו שרת משחק CS.. אני סגרתי איתו והכל ושלחתי לו 70 ש"ח. בהתחלה הכל היה טוב ויפה, עד שהגיע החלק של נתינת השרת. הוא בהתחלה נתן לי שרת שלדעתי היה פרוץ, זה היה אייפי של חברה אחרת (נדמה לי) והשם של השרת , הקונפיגים והאדמינים היו כבר מלאים. פשוט שרת פרוץ. אחרי יום פתאום ירד לי האדמין בשרת, השתנה הרקון, ולא הייתה לי שום גישה לשרת. כמה שהתחחננתי אליו התקשרתי, דיברתי יפה - לא עזר. פשוט גועל נפש.. אני כרגע מתכוון ללכת לבית משפט לתביעות קטנות - נראה מה עושים. כהודעתי לו על זה שאני הולך לתבוע אותו, הוא צחק על אבא שלי שנפטר.. אנשים פשוט רעים, אני כבר מאחל לו מוות. http://dil-host.kvalim.com/ g עריכה: השרת לא היה בשבילי.. הכסף לא היה שלי.. לא ידעתי מה להגיד לחבר שלי אבל הנה הכסף חוזר. ועוד משהו, תודה רבה ל בוריס מ isra-serv.com, רצה לתת לי שרת חינם סתם ככה כידי שאני לא יצא מאוכזב, התעקשתי ולא לקחתי, הוא כמעט שחט אותי כידי שאני יקח. בוריס תודה רבה לך =] Last edited by Matan Levy; 06-07-07 at 11:00.. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
חבל מאוד לשמוע...שיהיה לך בהצלחה
עריכה: רק עכשיו שמתי לב,מי פותח חברת אחסון על שרת חינמי? Last edited by Mg-maor; 06-07-07 at 10:46.. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
קנית ממישהו שאתר העסק שלו על שרת חינמי? :\
פשוט בושה, בן אדם מגעיל. |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אתה רואה שזה שרת אחסון חינמי אז אתה צריך להבין שזה עבודה בעיניים.
מתאורר / יצא בחוץ
|
מילא היה אתר עם עיצוב ועם דומיין משלו
אבל קונים מחברה עם אתר על שרת חינמי? |
![]() |
# 6 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
על רושם ראשוני שמעת?
הבעיה כולה שלך, תראה את האתר שלו, אפילו שם מתחם אין. היית צריך לחשוב על זה לפני.
חבר על
|
לאן הגענו
חברת אחסון על שרת חינמי מה אני יגיד לך מקווה שהכל יהיה בסדר בשבילך בושה שיש אנשים כאלו |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
חחחחחחחחחחח שרת חינמי הרג אותי
אחי באמת אתה צריך לשים לב לדברים קטנים שאין דומין ועם אין דומין תיראה לאן מפנה אותך הדומין שיש לו ואז היית רואה באמת שזה שרת חינמי והיית קולט שמשהו חשוד פה וגם עיצוב אפילו אין לו סתם רשם ככה |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
קטנים?!?!
בכל מקרה אנחנו מאוכזבים מהסיפור. לפעם הבאה תקבל רושם ראשוני מהחברה. אתר, עיצוב, תיכנות, ועוד ועוד... ובראש ובראשונה דומיין!
הוסטסניון
|
חבל לשמוע.
|