![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה/עזרה php
שלום בנייתי מערכת התחברות והרשמה, עכשיו יש לי שאלה
אם אני יוצר במסד שדה בשם level ,ועכשיו יש 2 אפשריות level 1 זה מתמש רגיל level 2 מנהל ,עכשיו אני רוצה לעשות דף שבואו רק level 2 יוכל להכינס, זה אפשרי אם כן הסבירו לי בבקשה תודה דני. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
בטח שזה אפשרי תעשה שאילתה שתחפש אם המשתמש קיים ואם הוא מנהל...
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני צריך עזרה בזה קצת שסבירו לי
תביאו מדריכים או משהוא |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אז זה פשוט מאוד תעשה שדה is_admin ותעשה אותו מסוג tinyint ותקבע לו אורך(length) של 1 ואז פשוט אם המשתמש אדמין אז נערך שלו יהי 1 ואם לא הערך יהיה 0 ואז תעשה שאילתה כזאת:
PHP קוד:
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לא הצלחתי אין איזה מדריך שמסביר לעומק על זה
Last edited by ddd789; 06-07-07 at 11:15.. |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
תגדיר את השדה level במסד כ-tinyint שיהיה באורך של תו אחד בלבד.
0 = משתמש רגיל. 1 = מנהל-על. עכשיו ברגע שאנחנו רוצים להגן על דף מצפייה של משתמשים רגילים אנחנו יוצרים טופס התחברות בו המשתמש מזין את השם משתמש והסיסמא (או את פרטי ההזדהות שאתה בחרת), ואז בדיקת הפרטים תהיה ככה - קוד:
$username = strip_tags($_POST["username"]); // From form $password = strip_tags($_POST["password"]); // From form $query = mysql_query("SELECT * FROM `members` WHERE `username` = {$username} AND `password` = {$password} AND `level` = '1'"); // Select user details from database mysql_real_escape_string($username); // Protect Query mysql_real_escape_string($password); // Protect Query $results = mysql_num_rows($query); // Check the details (0 = no user/level 1, 1 = user with level 1) if( $results > 0 ) // The user can see the protected page else // Error for the user (wrong details/wrong level) |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
להכין טופס התחברות שיעבוד על הנותנים שנתתה לי בטופס הזה?
ערכיה הכנתי את זה ציטוט:
ערכיה else // Error for the user (wrong details/wrong level בזה הבעיה Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in Last edited by ddd789; 06-07-07 at 11:44.. |
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
הנה לך קוד פאוד פשוט ונראה בסדר:
PHP קוד:
|
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
גם זה לא מצליח לי לא מצליח ליצר את הטבלאות שיש בקוד הזה
|
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
כול הקודים שנתנו לך פה עובדים מצויין ובנויים נכון, אתה רק צריך לדעת איפה ואיך לשלב אותם במערכת.
אז אל תגיד על כול קוד "לא עובד" . לדוגמא: הדבר הכי פשוט בphp ובסיסי . משפט else , "else // Error for the user (wrong details/wrong level בזה הבעיה Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in" אתה יודע למה הבעיה? כי ממתי else נשאר פתוח? אתה לא חושב שצריך לסגור אותו אולי ? } ? אז תעשה טובה לכולם, במקום להגיד על כול קוד שנותנים לך פה(למרות שאסור), תבדוק אותו ואיפה בדיוק אתה שם אותו. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|