|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() אני אוהב היפ הופ לא מהכבדים האלה עם הקצב וטראקים יש לי void סקאזי אינפקד אסטריקס יש עוד אומנים שאתה מכירים,
תביא שמות חברה |
![]() |
![]() |
# 2 |
נשמה של הפורום
|
אממ, בנוגע לפסיכודאלי..
The Misted Muppet ו Talamasca הם יוצרים אהובים עלי. קצת יותר מסחרי כיום, זה GMS ו 1200 Mics, למרות שאני מעדיף את האלבומים היותר ישנים שלהם. Shpongle, Infected Mushroom (3 אלבומים ראשונים בלבד), Astral Projection, גם כן, רק אלבומים ישנים. בנוגע למוזיקה שחורה, כבר חודשיים בערך שלא יצא לי להתעדכן בשירים חדשים וטובים. אז אשמח לקבל גם קצת המלצות אם יש למישהו... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תנסה מוזיקה משנות ה 80...
הנה כמה זמרים / להקות שכדאי לך לשמוע =] C.C catch modern talking boney m sabrina =] |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
ראפ:
Mims - Like This ATD - "Ohh Come On" Daddy Yankee - Impacto sean paul - push it baby akon - don't metter T-Pain - Buy U A Drink כשאני יגיע הביתה, אני יביא לך עוד.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אוקי תודה חברה, אני רוצה בעיקר עוד טראקים. מוכרים אולי אפילו דיסקים של דאנסים שאתם מכירים רמיקסים וכו'
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חחח אגב אם אתה אוהב HIP-HOP תנסה שירים של Daddy Yankee ולא אני לא מדבר על השירים של הילדים בני 10 אלא שירים כמו cambio וכאלה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
vibe tribe
gms ^^
# 10 |
חבר וותיק
|
ראפ, היפ הופ.
Mims - I Did You Wrong Young Jeezy - Go Getta Lil Fizz ft. Akon - On Me Lil Fizz ft. T-Pain - Curious Zion Ft Akon - The Way She Moves Jim Jones - We Fly High Sean Kingston - Beautiful Girls Mims - This Is Why I'm Hot שירים טובים! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|