|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שאלה] עריכת סרטון של מצלמה.
שלום וערב טוב!
לאבא שלי יש אתר בנושא גינון והוא רוצה להכניס לאתר סרטונים. הוא קנה מצלמת וידיאו חדשה. השאלה שלי היא כזו. כדי להכניס סרטונים לאניטרנט אני צריך שהם היו מעוצבים טוב נקיים אני רוצה לחתוך גם כמה דברים. יש תוכנה שאתם ממליצים אליה שתעזור לי לעצב ולערוך את כל הקשור לזה? תודה מראש *אם זה לא הפורום הנכון בבקשה להעביר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אוקיי אז לעריכה מקצועית באמת תפנה לתוכנה אביד אקספרס...
אני אבל מאמין שלפי שאלה כזאת אתה לא עורך וידאו מיקצועי אז תעבוד עם סוני וגאס... אני עובד עם אביד ועם פרמייר (תוכנה ממולצת מאוד) אם אתה צריך עזרה בעריכה תפנה אליי ואני יעזור לך...
# 3 |
הוסטסניון
|
אם אתה ממש רוצה הכי פשוט שיש לך על movie maker מגיע עם הווינדוס.
אבל אם אתה רוצה יותר יפה ומושקע לך לתוכנות שאיתי נתן לך |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
בול פגיעה
![]() ... כמה הצעות : 1. לעשות פרסומת סטייל סלקום .. (לדוגמא שיש חבוב שזז ומדבר על רקע ש פוטושופ) איך עושים? : אתה לוקח את המצלמה מצלם מישהו זז או זז ומדבר על רקע כרומה (chrome) .. מזה כרומה? - כרומה זה רקע עם צבע אחיד לדוגמא צלם מישהו שברקע שלו יש ווילון ירוק מתוח לגמרי (שלא יהיה כפלים) ושלא יהיה שום דבר חוץ מהירוק והחבוב - ושהוא לא ילבש שום דבר ירוק.. אתה מצלם ... אחרי זה אתה דוגם הכל למחשב - ממליץ תוכנה שקוראים לה Adobe Premiere 2.0 תוכנה מעולה, לאחר מכן אתה נכנס לאפקטים, ובוחר chrome ובוחר צבע ירוק .. ווואלה כל הצבע הירוק מהמסך נעלם ונשאר לך רקע שקוף עכישו תעשה אקפורט עם alpha (רקע בילתי נראה - כמו PNG) ותעשה קומפוזיציה סופית ב After Effects או Flash מקווה שהבנת, בהצלחה יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תסלח לי יובל אבל שימוש בchrome מצריך מסך ירוק מיוחד...וגם תאורה שאני לא בטוח שיש לבן אדם ששאל שאלה בסיסית כזאת.. חוץ מזה שלפי מה שהוא אומר זה אמור להיות משהו קטן וחמוד (לא מקצועי בהכרח) מה שהבאת לו מצריך אותו ללמוד הרבה על תאורה...(למקרה שאתה לא יודע כשמשתמשים במסך ירוק אתה חייב להאיר את כל המסך שלך בצורה שווה לגמריי אחרת זה יצור לך חורים בפריים..
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
לא מבין בזה ,
אבל עם אני רוצה לערוך משהו אני משתמש בתוכנה שיש בווינדוס שמקבלים אותה אני בערך מכיר אותה ונוחה מקווה שעזרתי |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
איתי, יש לך כמה נקודות .. אבל כמה דברים , אני מבמה ומפיק פרסומות כאלה (יש לי נגישות לציוד מאוד יקר - מצלמות של 20,000 ש"ח) אבל בכל זאת לדעתי אם אין לך תאורה שווה ויש לך נקודות יותר כהוהות או יותר בעירות אפשר לעעשות כרומה פעמיים (יש תוכנה שעושה את זה ) ולעשות על 2 צבעים .. ז"א על ירוק X וירוק Y וככה להשאיר ריק .. תאורה נכונה זה הבסיס להכל -. .
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני רוצה שהסרטונים יצאו ברמה די גבוה אני רוצה להוצאי את המקסימום ממה שאני מסוגל לעשות לבד. הסרטונים נעים בן 2-5 דקות זה לא משהוא ארוך. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל אני לא חושב שזה נכון לתת לבן אדם ששואל כזאת שאלה הצעה שכרוכה באמצעים יקרים... בכל מקרה ל serv-net אם אתה רוצה תפנה אליי פלאפונית או דרך תוכנות המסרים ואני יעזור לך..
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
...איתי לא צריך ציוד יקר בשביל לעשות את זה.. את הפרסומת הראשונה שלי עשיתי עם מצלמה של חבר (2500 ש"ח) ...
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|