|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ברצוני להתחיל לעבוד עם Google Adsense.
יש לי כ-3 דומיינים [2 שלי אחד של חבר].
מעניין אותי לדעת איך אני מתחיל,אני יכול לשים ב3 הדומיינים את אותה מערכת... אני מעוניין להרוויח כסף נטו , בלי שטויות. אין לי בעיה להעלות כל מערכת שתביאו כאן לשים אותה באתר ואז לשים פרסומות גוגל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
תראה - לפי הסגנון דיבור שלך כאן רואים שאין לך התעניינות להשקיע באתר שלך.
במידה ולא תשקיע אתה תיפול עם האתר והוא לא יצליח וחבל. תתקין מערכות באתר , תוסיף ותעדכן תכנים ורק ככה תצליח. המלצה שלי - פתח אתר משחקים. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אתה צריך דבר ראשון להירשם לגוגל אדסנס. אח"כ תקבל קוד למודעות שלך ותוכל לשים אותו באתרים שיושבים תחת השלושת דומיינים שלך. אתה תוכל להרוויח כסף בלי שטויות רק אם אתה לא תעשה שטויות כמו לבקש מגולשים שילחצו על המודעות (אפילו במסנג'ר או באיסיקיו, אל תתחכם עם גוגל).
תקרא בבלוג שלי, כתבתי הרבה עמודים ופוסטים על גוגל- http://blog.magicera.com/
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לו את האתר לפי העיצוב והתכנות ואם הכל תקני ומתאים לגוגל. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
עוד אחד שחושב שכסף גדל על עצים. אחי כסף לא בא בקלות בשום מקום.
# 6 |
חבר בקהילה
|
מה תה מזיין תשכל לסבתא שלי יש עץ חמישיות
![]() בקיצר לכל שאר המגיבים האתר שלי מושקע אני 24 שעות עליו מחדש ומוסיף האתר מאוד פעיל אולי לפי הדיבור שלי כמו שאמרתם לא הבנתם את זה בכל מקרה סורי על אי ההבנה אם תוכלו להביא לי מערכת אני אשמח בתודה מראש חן. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
כתבתי את זה בהנחה שכבר יש לו אתר
# 8 |
חבר וותיק
|
אנשים, במיוחד עידן
לפי הסגנון דיבור שלו לי יש סגנון דיבור שאני לא מציג אותו כאן אבל יש כמה נושאים שכן אז תפסיק לזיין בשכל תעשה טובה סגנון דיבור שלו מראה שהוא לא רוצה להשקיע באתר שלו? איך אתה יודע? אני יכול להראות לך אנשים שיש להם סגנון דיבור שלי ולך אין וגם לא יהיה בחיים ויש להם אתרים יותר מצליחים משלי ושלך ביחד, והאתרים שלהם מכניסים כסף יותר מהחברת אחסון שלך והאתר שלי ביחד אז סגנון דיבור או לא - אל תקבע לפי דבר כזה עכשיו לפותח הנושא, אתה רוצה להרוויח נטו כסף מהאתר? יש לך אתר? או רק דומיין? שיהיה לך אתר עם עיצוב ומערכת נורמליים תפתח נושא שוב כאן ואני ישמח לעזור לך. |
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום
|
15$ ליום זה באמת מספיק בשבילי, אם כשאתם מתכוונים שאתם רוצים להרוויח יותר כסף, זה רק פשוט להרוס את האתר ולהוסיף לו מיליוני פירסומות.
אבל אם תעשו שיווק חכם, ואני אתן לכם דוגמה בפורום שלי. יש NXCash, מין מוד קניון יחודי שאנחנו בנינו, עם כל מיני דברים ממש מגניבים, מגפון(הודעה מתחת ללוגו), טבעות(הופך את השם למין תמונה מגניבה), וכו'. אפשר לקבל NXCash מאתגרים, תחרויות, ו... Smsים. דבר שני, יש גם מודעות אדסנס שמשולבות נכון עם העיצוב. אם תתכנן את הכל בצורה טובה-תרוויח. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני ממש מסכים עם דן. לא תשקיע לא יבוא הכסף.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|