|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אתר מפלגת "ליכוד" נפרץ ע"י האקרים ערבים.
אתר מפלגת "ליכוד" נפרץ ע"י האקרים ערבים.
למה זה לא מפתיע אותי?, ואני שואל, היכן ההאקרים הישראלים המדוברים, שהצליחו לפאר את המדינה בפיצוח קוד ה IPHONE ואין יכולים להשיב אש כנגד התקפות ההאקרים על גופים ממשלתיים? חבל שכיום ההאקרים הישראלים עסוקים בפעילות כנגד חברות שאין מפריעות כמו אפל יצרנית האיפון ולא עסוקים בהשבת אש כנגד הגופים הערביים, שגורמים לבעיות ברשת הישראלית. ממש מוזר לי ואני לא חושב שהליכוד זאת התחנה האחרונה שלהם, כיום שום דבר ברשת אינו בטוח מול רשתות ההאקרים, הפורצים כתבו באתר בעיברית צחה יש לומר: "אתם הורג'ים פלשטינים אנחנו נהרוג' את השרטים שלכם" ואני שואל? עם אתם האקרים כ"כ טובים, אולי תלמדו עברית לפני שאתם כותבים משפטים בעלי משמעות כ"כ עמוקה בשפה העברית? מה דעתכם על הסיפור? האתר שנפרץ: http://www.likud.org.il/
Last edited by Denis|Scan.co.il; 01-09-07 at 19:30.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חחח אתה יודע למה ?
כי האתר הזה בנוי על מערכת שלא מוגנת בכלל הם לא מאבטחים כמו שצריך. אבל כן צריך לפרוץ להם.(לערבים) Last edited by DanielS; 01-09-07 at 19:33.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יכול להיות שגם זאת אחת הבעיות אבל איך תסביר את הפריצה לרשת "שופר-סל" בחודש שעבר?
כיום אף מקום ממסדי-עיסקי-קהילתי-פרטי שהינו בעל שרתים ו\או אתר אינו מוגן בפני ההאקרים. מוזר שליכוד עוד לא תיקנו את האתר והעלו אותו מחדש..כנראה לא ממש אכפת למישהו.
# 4 |
חבר מתקדם
|
היום יום שבת, יכול להיות שזו הסיבה שבגללה הדף עדיין נמצא שם
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לא נירא לי כולכך... וזה באמת מוזר :S..
גוף כזה גדול שלא מתעניין באתר שלו והעובדה שהצליחו לפרוץ לאתר גורמת לחשש גדול ששום דבר כבר לא עומד בפני הערבים שכן הם יכולים לפרוץ לכל אתר ישראלי!. והשאלה היכן האקרים הישראלים?!.
# 6 |
הוסטסניון
|
נדיר לראות אתר של ערבים שנפרץ על ידי יהודים
ההפך הוא הנפוץ
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתם הורג'ים פלשטינים אנחנו נהרוג' את השרטים שלכם ![]() CoLd z3ro & Al.GhAMeD & HaCoOr & KaHeR ElHaKeR & The Big Hackers& Dr.eXe & AL3EBS ~~ For The Kids of palestine And Libanon ~~ WHOami > NT AuthoritySystem Allah Will Never Forgive u P-H-t AnD Hack Teach TeAms Arab Hackerz NightMare Of IsraEl We Will be Israel Curse on Cyber World ! :: This Site Colsed :: STop Kiliing Palestine Kids اللهم لا اله الا انت نحمدك ونشكرك انك انت العلي العليم اللهم من اراد بالعرب عامة والمسلمين خاصة اي انواع السوء فأردد نحره في كيده اللهم ازدنا من العلم لندافع عن الاسلام وعن دين رسولك الحنيف المصطفى سيدنا محمد صلى الله عليه وسلم , واللهم اعز المسلمين وشوكةالمسلمين ليردوا الصاع الى اخوة القردة والخنازير المغضوب عليهم ابناء الصهاينة وشعب اسرائيل اللهم امين .. الفاتحة على ارواح الشهداء الابرار عامة واخص منهم الشهيد البطل الرمز الكفاح : القائد ياسر غرفات ( ابو عمار ) الشهيد البطل : محمد الياس عويضة الشهيد البطل : مهدي ابو عبيد الشهيد البطل : سامر الكسبة وانها ثورة حتى النصر باذن رب العالمين ![]() المتوكل على الله : الصفر المتجمد Cold z3ro At P-H-T Team Arav Fuck !!!!!!!! |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
סה"כ אתר של הליכוד...
![]()
# 9 |
חבר בקהילה
|
נכון לרגע זה זה "רק" אתר הליכוד, אני מאמין שבהמשך מוסדות ממשלתיים ומוסדיים יותר יפגעו גם כן עם לא יקרה משהו משמעותי.
# 10 |
הוסטסניון
|
תגיד לי אתה חושב שהאקרים ישראלים עובדים אצלך?
אני לא מבין, אתה חושב שיש להם חיים? זה נראה לך משחק ילדים, הם פורצים לנו אז אנחנו נפרוץ להם :S ממש לא. האקרים ישראלים היום מקבלים ג'ובים בחברות הייטק גדולות, לא ממש מעניין אותם לשחק משחק פריצות של ילדים קטנים. ולמה שהאקר יפרוץ? אתה יודע שזה פלילי?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|