![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() עיצוב שאני עשיתי תגידו לי עם ישתפרתי אפילו בקצת מהעיצוב הקודם של האלופה..
http://img358.imageshack.us/img358/4...titled3vw9.jpg עיצוב של רדיו Last edited by morsabag; 19-06-07 at 13:04.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
מהקודם השתפרתה אחי..הכל אותו הדבר הכפתורים והבלוקים.. הצורה לא מתאימה..
שפר צבעים.. בהצלחה דניאל !! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
נחמר מאוד אחי !
די השתפרת,אבל עדיין לא טוב . |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אני בתהליכים לישתפר אחי
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
לא כל כך טוב..
כפתורים על הפנים, לוגו לא מושך. מה שכן התבניות נראות טוב, הגוון הירקרק חמוד בטירוף. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
מה זה ביכלל האתר הזה איך משתמשים בו?
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
נחמד.
לא ראיתי תקודם שלך אבל יש מה לשפר בזה. עצה קטנה: אל תנסה להעתיק עיצוב מאתרים אחרים פשוט תיצור משהו מקורי משלך. (למעלה בבר זה מזכיר טיפה את רדיו עידן המזרח) אה ועוד משהו... למטה תעשה איזה שורה ותרשום זכיות יוצרים והכל שם לא בפינה למטה... |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
טוב לא יצא לי לראות את העבודה הקודמת שלך אבל אני אגיד לך מה אני חושב בכל מקרה
![]() 1. האפקט של הכפתורים חוזר על עצמו כל הזמן וזה דיי מפריע לי בעין 2. הוספת רווחים "ריקים" בין הכפתורים עצמם ובין הכפתורים לשאר המבנה. למה? זה סתם שובר את האחידות של העיצוב. 3. אם אתה לא רוצה שהכותרות שלך יהיו גדולות ויהיה אפקט שלהן על כל הבלוק שבו הן נמצאות לפחות תמרכז אותן ![]() 4. העובדה שלחלק מהבלוקים יש קו מתאר שחור ולחלק אין כלום שוב שוברת את מבנה העיצוב ומפריעה לי בעין ![]() 5. האפקט של ה"וליום" נקרא לזה שהוספת בלוגו לא מוסיף בכלל בצורה שבה הוספת אותו... אם אתה כבר מוסיף אפקט אז תתיחס עליו ואל תגרום לזה להראות כאילו הוא סתם תקוע שם ![]() מצטער עם הביקורת שלי קצת נוקבת אבל אני פשוט אומר לך מה לדעתי צריך לשפר בצורה הכי ברורה שאני יכול ![]() ד"א בד"כ באתרי רדיו יש פרסומות מסוג כלשהו ואתה לא הוספת דבר כזה בקיצור ולעניין אחי יש לך עוד דרך ארוכה בתחום העיצוב ואני מאחל לך בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|