|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
יש אפשרות לחבר עוד מסך למחשב?
אני מעוניין לחבר שני מסכים למעבד אחד..
אין לי מושג איך עושים את זה... יש למישהו רעיון?
# 2 |
חבר חדש
|
ממתי מחברים את המסך למעבד???
אני לא בטוח אבל אני חושב שאתה צריך בשביל זה שתי כרטיסי מסך(SLI). או שיש שיטה אחרת שאינה מאפשרת לעבוד עם שני המסכים במקביל אבל אפשר להחליף בין מסך למסך בלחיצה על מתג. מצאתי מדריך http://www.nrg.co.il/online/10/ART/775/225.html |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
בכרטיסי מסך סטנדרטים היום יש 3 יציאות, s-video, אנלוגית ודיגיטלית.
אתה יכול לחבר לכל אחת מהן מסך. אח"כ משנים הגדרות בפאנל של הכרטיס מסך וזהו, אין יותר מדי מה להסתבך עם זה.
# 4 |
Whatever
|
אתה תמיד יכול לקנות כ. מסך כפול או KVM
# 5 |
הוסטסניון
|
תודה על המדריך לפי מה שהבנתי.
צריכים שני כרטיסי מסך עדיף שיהיו זהים, כנ"ל לגבי המסכים.
# 6 |
הוסטסניון
|
אשמח הסבר יותר מפורט על הכרטיס מסך הזה.
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
איך אני יודע אם הכרטיס מסך שלי תומך בזה? ד"א הכרטיס מסך שלי... NVIDIA GeForce 6600 טוב יחסית? אני פשוט לא מבין כלום בעניין חומרה..
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
בכרטיס מסך שלך אמור להיות עוד חיבור שיותר גדול מהרגיל, אתה צריך לקנות כבל שמתחבר ממנו למסך וזהו.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
ישנם כרטיסי מסך שמסוגלים להתחבר ליותר ממסך אחד (X1300 PCIE הוא אחד לדוגמא).
יש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך (או יותר) למחשב על מנת לחבר יותר ממסך אחד למחשב. לא חובה שזה יהיה אותו כרטיס מסך, או אפילו אותה חברה, רק שבויסטה מנגנון ה WDDM יכול לרוץ רק במופע אחד - כלומר עם אתה רוצה את האפקטים של ויסטה על 2 המסכים, הכרטיסים צריכים להיות מאותה חברה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
איזה כרטיס מסך יש לך?
בדרך כלל יש לכרטיסי מסך יותר מיציאה אחת, שלכל אחת מהן אפשר לחבר מסך. ואפשר גם לקנות מפצל וזהו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|