|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() שלום,
יש לי בעיה חמורה במחשב שלי שהתחילה לפני כמה שבועות, אני משתמש בדפדפן avant, ומשום מה כל הזמן קופץ לי תהליך שנקרא: IEXPLORE.EXE, גם שאיני מחובר או גולשצ באינטרנט ותהליך זה מאט לי את המחשב ומקפיץ לי את המסך המון. תמונת מסך: ![]() זה קורה כל 2 - 8 דקות וזה משגע אותי והורס לי את המחשב ואת המסך! ניסיתי כבר לנטרל את אינטרנט אקספלורר אך זה לא עזר. יכול ליהיות שהתהליך הזה לא קשור לאינטרנט אקספלורר בכלל? מישהו יכול לומר לי איך אני מוחק תהליך לצמיתות? או איך לגלות מה מפעיל אותו? אני זקוק לעזרתכם, תודה
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
iexplorer זה התהליך של הדפדפן אקספלורר.
אם אני לא טועה, Avant מבוסס על IE אז אני מניח כשמפעילים אותו הוא מפעיל גם את IE.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
IEXPLORER אלא: IEXPLORE נראה לי זה SPY או ווירוס כלשהו, יש לך מושג איך אני יכול לחסום תהליכים ככה שהם לא יעלו שוב?
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
לדעתי קודם כל תפעיל ADAWARE.
# 5 |
הוסטסניון
|
העלתי חיפוש קצרצר בגוגל.
התהליך הזה כנראה גם קשור לinternet explorer קח: http://www.liutilities.com/products/...rary/iexplore/
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
explorer ?
זה החלונות(מערכת ההפעלה) אם אתה מעמיס על המחשב(פותח הרבה תיקיות הרבה תוכנות וכולי וכולי) אז מן הסתם כמות הצריכה של החלונות תעלה,אותו דבר גם במידת הצורך למטה במקרה הזה אני לא חושב שזה וירוס אבל בכל זאת תוריד את התוכנה : XoftSpySE . היא תעזור בטוח. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ראית בכלל איזה תהליך הוא דיבר? :S
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
וואלה לא שמתי לב, 100% איזו רוגלה. תעשה סריקה.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אה סורי:\ חשבתי שהוא מדבר על הראשונה כי היא לוקחת הרבה
אם הבנתי עכשיו נכון זה השני אני בטוח במאה אחוז שזה רגולה,מכוון שהם ניסו לעשות שלא תשים לב שחסר E בסוף תדבר איתי בפרקטי אתן לך הורדה של התוכנה שתפתור את הבעיה |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|