![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
מבקש ביקורת על LazerTekk
כותרת.....תודה
|
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
יאן בחור רציני, הוא עובד עם CPANEL אז יקח לך זמן להתרגל אליו אבל אני בטוח שיאן יתן את כל התמיכה שצריך כדי שתתרגל אליו מהר מאוד.
לך על זה ![]()
הוסטסניון
|
לא מכיר באופן אישי את החברה
אבל הם קיימים הרבה זמן שזה אומר שיש להם רצינות. |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 5 |
חבר על
|
הוא הוכיח לי סוג של חוסר רצינות או שהוא לא הבין אותי 3 פעמים כשביקשתי ממנו מספר לתמיכה בחו"ל
אז אני לא יודע לגבי זה, אני ויתרתי על השכרת איחסון מהם בגלל שהם לא יכולים לספק לי תמיכה איפה שאני, אם אתה נמצא בישראל אז אני מניח שיהיה לך יותר קל... בכל אופן הוא אמר לי שיש לו מספר שרתים פה בארה"ב ואני מניח שיש לו כמה בארץ שזה הוכיח לי קצת רצינות מצידו |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
לפי מה שידוע לי היה לו עבר שלא נחשב להכי טוב...
מספר מקרי עוקץ ורמאויות... כיום? אין לי מושג אם הוא טוב/לא טוב...רק תבדוק את העניין (לפי דעתי מי שהיה מסוגל לרמות בעבר, מסוגל גם בעתיד...). בהצלחה בבחירה!. עריכה: למען הסר ספק, הודעה זו נכתבה תוך כדי התבססות על תלונות ששמעתי מכמה חברים בפורום עליהם בעבר, אני אישית לא ניסיתי שום שירות שלהם ולכן לא אוכל להביע ביקורת כלקוח.
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 18-06-07 at 09:51.. |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
עסק מצויין ! לך על זה !
|
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מדבר איתו כל יום כמעט, הוא עוזר לי עם האתר, הוא נחמד ואדיב ואני ממליץ עליו. |
|
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
קשה מאוד ואף כמעט בלתי אפשרי (שוב, עפ"י דעתי...אני לא אומר שאני צודק) להשתנות בתור בן אדם.. הבעיה שהייתה לנו נבעה מבעיה טכנית מסויימת והתמודדנו איתה על הצד הטוב ביותר (שוב, דעתי בלבד). אני מציע שתנסה אצל יאן חודש ותחזור עם תוצאות. בהצלחה!.
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
התגובות שרצו עליו פה בעבר לא היו ממש משהו, אמרו שהוא גנב כספים באיזה תחרות משחקים וברח מהארץ, דברים כאלה...
ממליץ לך לבדוק יותר לעומק. (לא משהו אישית כלפיו, אני רק מיידע את הבנאדם שפתח את ההודעה מה היה רשום עליו בעבר פה, כדי למנוע הודעות בסגנון של "גנב ממני כסף!!") בהצלחה
|