![]() |
# 2 |
t tc tcp tcp/ip
דירוג מסחר: (0)
|
עסקים מורשים בלבד מורשים לפרסם הצעות מחיר.
הצעות מעסקים לא מורשים ימחקו וישלחו אזהרות.
# 3 |
אחראי פורום
|
שרת רדיו 100 מאזינים.
אפשרות לפתיח באורך של כ10-30 שניות בחינם!. מחיר חודשי: 40 ש"ח לחודש. *וותק של שנתיים. *רשומים בחוק ומספקים קבלות. *התחייבות ל95% אפטיים כשחריגה תביא להחזר כספי מלא לאותו החודש! אפילו אם זהו היום האחרון לחודש שלך! *מערך של 3 שרתים שעובדים בו זמנית!. מעוניין? 0509240124 03-9501134 admin at freshserv.net המשך יום נעים ושבוע טוב!. *התחייבות לאפטיים בכפוף לתקנון.
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 05-06-07 at 06:58.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אבל בקשר למה ששמת במודגש(ואני ידגיש את מה שאני רוצה להעיר אליו באדום) לא הבנתי את הקטע הזה,מה זאת אומרת אפילו אם זה היום האחרון שלך?מה כאילו היום האחרון לא נחשב?איזה מין שטויות אלה,על כל יום ביומו הלקוח משלם!אז למה אתה רושם אפילו?כאילו זה נדיר. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() אכן, התכוונתי שאפילו אם ביום האחרון האפטיים יורד מ95% מקבלים החזר כספי מלא לאותו החודש... לגבי 9% אחוז אפטיים זה לא משהו - אני רוצה לראות אחרים מתחייבים באמת ל99% אפטיים חודשיים ואם לא אז יתנו החזר כספי מלא לאותו החודש (מוכן לקנות מאותו עסק חבילה בסיסית, וכמובן, לחתום על חוזה ![]()
![]() |
# 7 |
t tc tcp tcp/ip
|
הודעות לא רלוונטיות והודעות שעוברות על חוק החברות נמחקו.
נשלחו אזהרות... אנא אם אינכם רשומים אל תציעו כאן הצעות מחיר.
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואני מוכן להתחייב לך 99% אפטיים.! 17:31:01 up 92 days, 1:12, 1 user, load average: 0.13, 0.12, 0.09 |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|