![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
CSS A:Visited-בעייה ופתרונה.
שלום, כשעשיתי מערכת כלשהי, היה לי צורך להשתמש בקישור שתמיד יהיה באותו הצבע ובאותו המצב.
HTML קוד:
.button a:link, a:hover, a:active, a:visited { color:black; text-decoration:underline; } לכן, כשאתם משתמשים בדבר הזה, פצלו את זה ל-2 חלקים, HTML קוד:
.button a:link, a:hover, a:active { color:black; text-decoration:underline; }.button a:visited { color:black; text-decoration:underline; } |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
מה הבעיה לעשות במקום
PHP קוד:
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
איזה בן אדם מוזר XD מה כל כך קשה לחשוב לפני שאתה כותב תגובה? אתה עושה מעצמך הכי חכם פה בפורום?או שאתה סתם אוגר לעצמך הודעות בישביל הכיף?כל הודעה שאני רואה שלך היא מוזרה מאוד הכל טעויות ושגיעות ורואים את זה בעיינים אני מציע לך לחשוב 3 פעמים לפני שאתה כותב תגובה או הודעה כי כבר כל הודעה שלך זה שטויות או סתם איזה משהוא שלא נחוץ בכלל
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מ.תיכנות
|
שטויות, אם תגדיר לa, זה יתן גם לhover,visited,active את אותם פרמטרים.
זאת ההודעה השנייה הלא קשורה שלך. |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
למה להתנפל עליו?סה"כ ניסה לעזור...
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום
|
WTF
שכחתי לגמרי XDDDDD פשוט שילבתי חלק מהעיצוב XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אויש כן טעיתי למה לעזאזל להתנפל? ולמה 3 תגובות של אנשים שונים? מה הבעייה להגיד. "היי, שכחת משהו, אתה יכול להגדיר את כל הפרמטרים בשימור רק באות A, ולא בציון כל פרמטר", במקום "איזה בן אדם מוזר XD מה כל כך קשה לחשוב לפני שאתה כותב תגובה? אתה עושה מעצמך הכי חכם פה בפורום?או שאתה סתם אוגר לעצמך הודעות בישביל הכיף?כל הודעה שאני רואה שלך היא מוזרה מאוד הכל טעויות ושגיעות ורואים את זה בעיינים אני מציע לך לחשוב 3 פעמים לפני שאתה כותב תגובה או הודעה כי כבר כל הודעה שלך זה שטויות או סתם איזה משהוא שלא נחוץ בכלל" הרי גם אני יכול למצוא טעות שלך, ולצחוק. פשוט מגעיל מה שקורה כאן. כל אחד, יכול לבוא לכל אחד אחר, ולהראות לו טעות קורעת שהוא עשה. אבל במקום לצחוק עליו-הוא יכול להגיד לו בנעימים. אני פשוט אחשוב בפעם הבאה שאני אעזור למישהו-גם אגניב איזה ירידה קטנה בדרך. ציטוט:
Last edited by Daniel; 02-06-07 at 20:37.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|