|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
[עזרה]מציאת דומיין יפה + שאלה .
שלום
![]() אני מחפש דומיין יפה Net או Com לאתר טורנירים,באתר יהיו טורנירים למשחקים השונים,בנוסף יהיו פרסים . אני מעוניין בדומיין מושך עין ויפה . אשמח להצעות ![]() שאלה כתור לקוח,אני פונה לחברת אכסון ומבקש מהבעלים לרכוש דומיין . על פי חוק,מותר לבעל החברה לרכוש לעצמו את הדומיין?זאת אומרת מנהל החברה שאליו פניתי,ראה שהדומיין אשר אני מבקש לרכוש הוא דומיין יפה ומושך עין,אז לפי חוק מותר לו לרכוש את הדומיין לעצמו? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ופניתי לאיזה אחד אני לא זוכר מי,איזשהו חברה והם אמרו לי שהם לא מוכנים למכור לי כי הם רוצים לקנות אותו . |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
דבר לא מוסרי לעשות, לא אתי. וניתן גם עקרונית לתבוע עליו. עקרונית אני אומר כי יהיה לך קצת קשה להוכיח שנגרם לך נזק מזה שבעל חברה קנה את yeriot.co.il או משהו כזה.
בכל מקרה, פיקח יודע לצאת מצרות שחכם לא נכנס אליהם - בדומיינים אני לא סומך על אף אחד אף פעם ורושם בעצמי את כל הדומיינים. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
רשם דומיינים מחוייב להעביר לרישום על שם הלקוח את הדומיין שהוא רשם במערכת שלו. כאשר עסק אחסון מהווה רק סוג של "יבואן" הוא לא מחוייב לספק את השירות ללקוח. קח לדוגמא: אם היית רוצה לעצמך את משחק הפיפא האחרון שנשאר ליבואן, ומישהו היה שולח בטופס יצירת הקשר שהוא רוצה לקנות אותו, היית מסרב ולוקח אותו לעצמך. מבחינת בית המשפט זה אותו דבר. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |