|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
[עיצוב] דרך את דעתכם על העיצוב
http://img363.imageshack.us/img363/9408/4lsva6.jpg
אני צריך חוות דעת על העיצוב אני מעוניין לירכוש אותו |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
מאוד אהבתי
הבאר והלוגו צריכים שיפור קל ! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
באר ולוגו לשפר,
סך הכל עיצוב נחמד מאוד לא אהבתי את החבילות למטה בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אני חייב רק להדגיש,
עיצוב ישן שלי עם שיפור קל למישהו שלא קנה בסוף למרות שהוא אהב וככה הוא רצה.. אך המחיר תואם אני חושב. (במידה והלקוח יהיה מעוניין הוא יציג את המחיר) שבוע טוב לכולם (: |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
לדעתי לא בשיא, לא משתלב לי פה הסטייל של הבאר והתפריט עם שאר האתר, זה בכלל מזכיר לי את הסגנון הישן של אופיר =/
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
צבעים משעממים שלא הכי מתחברים (הגווני כחול\טורכיז), החבילות לא נראות שייכות בכלל לעיצוב, יותר מדי תמונות של שרתים, קווים נשברים ובאופן כללי, זה עיצוב שנראה מעודכן לאחד מלפני שנתיים-שלוש. למה לא לקנות משהו חדש ועדכני שמתאים לתקופה העכשווית?
והמידול בבאר הוא לא מ-TM? שווה בדיקה
# 7 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
כסף. המידול לא מTM ראיתי אותו באתר לפני הרבה זמן שהציע אותו בחינם ולשימוש לכל אחד.. אם אני אמצא את האתר אני יוכל להביא אותו ותוכלו לראות ולהוריד (: ככה אתה מכיר אותי שי?.. ![]() עריכה: ציטוט:
זה בכלל העיצוב הישן שלי ששיפרתי אותו לפני כמה זמן: http://img48.imageshack.us/img48/3971/divservlsaw3.jpg סגנון ישן של אופיר?.. תעשה השוואה ותיראה שהשינויים הם קטנים וקלים, כך שלא זה לא.. שבוע טוב Last edited by FreakBox; 02-06-07 at 20:08.. |
||
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
כסף? זאת לא סיבה. אם אתה לא יכול להשקיע סכום מינימאלי לפתיחת חברה, לא צריך לפתוח בכלל. אפשר כבר לקנות עיצוב מקודד מ-TM ב-50$.
וממתי אני מכיר אותך? מה גורם לך לחשוב שאני מכיר אותך?
# 9 |
חבר על
|
אהבתי ביותר
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ודיברתי בתור מעצב לא בתור בן אדם.. אם באת לייבש פה וואלה סבבה הצלחת. אך כרגע הורדת בן אדם מרשימת האנשים שבאמת חשבו שאתה בן אדם אחלה, רציני ומקצועי. גם אם יש לך משהו לומר להגיד את זה בצורה מגעילה כזאת זה מוריד מהערך שלך והמקצועיות שלך, יש דרכים לומר דברים ולא לחפש את ה"איך אני אקטול אותו", "אני יותר טוב ממנו" וכד'.. בגלל שאתה קצת יותר מבוגר אז אתה מתנשא?.. יש משתמשים בפורום הזה ובעוד הרבה שוואלה קטנים ממני בכמה שנים אבל להתנשא מעליהם בחיים לא חשבתי לעשות את זה אפילו. בכל מקרה נחזור לאשכול אם יש לך משהו לומר תדבר בפרטי. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|