|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מעצבים? .. יש לי עבודה בשבילכם.
בעצם מה שאני מבקש הוא עיצוב כולל לפורום שלי , אטרף..
כרגע יש לנו משהו שיש כבר הרבה מאוד זמן.. שאני מבקש עיצוב אני מתכוון להכל כולל הכל.. התמורה תיהיה סכום מסויים + פרסום המעצב באתר למשך חודש- חודשיים. יש לנו 2400 כניסות יומיות בממוצע.. עכשיו אני מבקש עיצוב באמת על רמה , לא משהו מצועצע ומועתק מאחרים.. אלא משהו ברמה גבוהה ייחודי , החלק הכי חשוב הוא בעצם הבאר שכרגע יש לנו באר מאוד מאוד מושקע שיצר מעצב ברמה גבוהה מאוד.. אבל חרשנו כבר על האמא של הבאר.. בגלל זה אנחנו מחפשים חדש,בקיצור העבודה שאני הכי יאהב תתקבל :] בהצלחה לכל מי שינסה , ליצירת קשר איסי : 734834. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אם אתה צריך פלאש דבר איתי ..
![]()
# 3 |
חבר על
|
המון זמן?
כולה כמה חודשים אור מה קרה לך יש לכם את העיצוב הכי יפה שיש. ובאר?!?!?! אתה מעז לשנות?!?! הבאר הכי יפה שקיים ברשת לפורום אז מה עם חרשתם עליו אתה מעדיף משהו חדש אבל פחות יפה? תחשוב חכם.. בהצלחה! (וכן גם אני גלשתי בפורום הזה כ PolaRis אפילו מנהל חתימות הייתי שמה חחח)
# 4 |
הוסטסניון
|
אם אתה באמת מאוד רציני תקציב 500+ אתה מוזמן עלי איסי:
324533377 |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה מוזמן לפנות אלי
יום נעים מעמית מלכא-מתכנת ופלאשר רעות מלכא-מעצבת אתרים אסף כהן-מכין דברים ב3dmax ומכין משחקי פלאש |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
אמרתי את זה פעם ואני אגיד את זה שוב - לא מחליפים עיצוב של בן אואניש!
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש חדש
|
אני החלפתי עיצוב של בן אואניש
![]() ![]()
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 9 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
תפנו אלי ולא אני אליכם , ושמע בן או לא בן אם כל הכבוד ויש המון כבוד , חרשנו על האמאמאמא של הבאר הזה כבר.. המעצב פה שביקש 500 שקל אתה באמת תופס מעצמך משהו חזק אה? אולי תביא דוגמאות שנראה כמה שאתה רציני לפני שאתה שואל אם אני רציני..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|