|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[עיצוב] אתר מוזיקה - עיצוב רביעי
אממ חבר'ה איך עובר הזמן כשאני נהנה =]
![]() עיצוב רביעי כבר של האתר והפעם אתר מוזיקה. שברתי ת'ראש על רעיון יצא נחמד לפי דעתי. יש מה לשפר כמובן אני ישפר וילמד עוד ועוד.. אז מה אתם אומרים? רוצים לראות. לחץ כאן לצפיה בעיצוב שבת שלום ולילה טוב, דניאל |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
אם זה באמת רק רביעי זה תותחני אחי יש לך עתיד חח אהבתי את העניין של התמונה מתחת לעדכונים
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
לצערי, לא כ"כ אהבתי.
זה לא מספיק מייצג כאתר, האתר לא בנוי בצורה טובה. הדבר היחיד שאהבתי, זו התמונה (ה'אייקון') של התקליט האדום שהלבשת בכל טייל. לפי מה שאני רואה פה, היו לך עיצובים הרבה יותר יפים וטובים, שיהיה לך בהצלחה רבה, שבת שלום ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אחי אתה עוד תשתפר יש כישרון ועתיד מזהיר..
לעיצוב רביעי זה מעולה!!! |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
נחמד , אבל אני לא רואה פה השקעה .
הכל מאוד אפל ובגראפיקה מינימלית , הדבר שמצא חן בעני היה הבאר , וגם שם חסר לוגו, והאובייקט המרכזי היא התמונה - עוד דבר - בתיבת העדכונים עשית שהעדכונים רצים עקום , זה לא הגיוני אם אתה לא הולך להשתמש שם בפלאש , ואם אתה כבר כן הולך להשתמש בפלאש תוסיף אובייקטים שמיועדים להנפשה.. בהצלחה ושבת שלום ! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
מבנה סביר , אלמנטים מספקים.
עבוד יותר על הלוגו וכנ"ל ראש הדף , בייחוד ניק בלוגו ותנסה לשלב תמונה מעניינת. אותו דבר הפונטים בעיצוב , לא מושכים בכלל , לא אהבתי. יחסית לעיצוב רביעי , ממש יפה. בהצלחה ![]()
# 8 |
הוסטסניון
|
אם אפשר דברים יותר ספציפיים לשפר..
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
לרביעי זה פצצה
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
הכפתורים ממש מוציאים אותי מפוקס בעיצוב הזה והורסים לי את העיניים .. ממליץ לשים משהו אחר / לשפר איכות
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|