![]() |
# 1 |
חבר על
|
מה זה אתר ווארז?
תגידו אתר ווארז זה אתר שיש בו קישורים להורדות לא חוקיות נכון?
אני רוצה שתסבירו לי עם יש לי אתר ווארז מה הסיכונים? כאילו מה המשטרה יכולה לאסור אותי או משו? אני מבקש שתיתנו לי על זה הסבר תודה רבה מאור |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ואם יתפסו אותך? תלוי מה התוכן הבלתי חוקי באתר, מי זה שיתפוס אותך ומה הוא ירצה לעשות. לפעמים זה יכול להיגמר במכתב התראה לסגירה של האתר (או הסרה של התכנים הבלתי חוקיים), לפעמים זה יכול להיגמר בפשרה (כלומר: שאתה משלם פיצויים ומתחייב לא לעסוק בכך יותר), ולפעמים זה יכול להיגמר בבית משפט. אם המשטרה יכולה לעצור אותך? שוב - תלוי מה התוכן הבלתי חוקי שיש לך, אבל בגדול לא. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
לא תעצור אותך, אבל יכולים לקנוס אותך יפה יפה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
אתר וואז זה אתר בעל תוכן לא חוקי ,
כגון הורדת סרטים, משחקים תוכנות (בתשלום..) ודברים פרוצים . עקרונית זה לא חוקי . לא תוכל להגיע רחוק .. ברגע שהאתר שלך יהיה גדול יפנו אלייך מאיזה משרד מעצבן ויפתחו לך "תיק" אם הם נחמדים הם יבקשו בפעם הראשונה שתפסיק עם זה. אם לא, ישר תקבל קנסות .. וקנס כזה תאמין לי יותר ממה שאתה מסוגל להרוויח באתרים כאלה. בקיצור לא מומלץ ממש .
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
וזה קשור לפה כי?
מועבר לדיבורים
![]() |
# 6 |
חבר על
|
לא תוכן לא חוקי,
אלא תוכן שמפר זכויות יוצרים.
![]() |
# 7 |
חבר על
|
ועם אני רק מפרסם לינק של התוכנה שהעלו אותו בכלל באתר אחר...
נ.ב מה עם וואלה ונענע הם גם מפרסמים תוכנות לא חוקיות יש אפילו תוכנות שישבהתקנה אוטומטית את הסריאל... ואותם לא עוצרים ושום דבר.. Last edited by akamaor; 17-05-07 at 11:02.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
בקיצור דברים לא חוקים זה דברים שעולים כסף,
נגיד משחק פיפא 2007 בחנות אתה קונה אותו ב200 שקל(נגיד כמו שאמרתי)אז אתה מעלה אותו לאתר וכולם מורידים אותו בחינם,אז פה אתה מפר זכויות יוצרים . |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
ומה עם האתר ilpd???
הוא אתר ענק... קרוב ל 10 אלף נכנסים אליו כל יום ופעם אחת הם לא סגרו את האתר אז מה המשתרה עדיין לא הגיע אליהם?! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|