|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
עזרה קטנה ב- HTML בבקשה.
אני די מתחיל בכל העניין של התיכנות וכרגע אני עומד לסיים את הפרק של HTML ולהתחיל CSS אבל נתקעתי בקטע של הטפסים .
הנה קוד שהכנסתי: אני רוצה לדעת איך אני עושה שטופס מילוי שלם אחד אחרי השני יופיע במרכז הדף כלומר : <center> (ניסיתי ולא מצליח לי וניסיתי גם : align="center" ולא הצליח) אני יודע שכדי שהכל יהיה במרכז אחד מתחת לשני צריך להכניס תגיות <br> אבל זו לו הבעיה. בנוסף אני רוצה לדעת איך אני עושה כפתור שליחה שישלח לי את הפרטים שהוקלדו לתיבת מייל שלי. תודה רבה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לפי שהטופס מתחיל (ז"א <form>) תכניס <p align="center">, וכשהוא נגמר תכניס את הסגירה של p.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
תודה!
אבל אתה יכול לעזור לי עם הכפתור שליחה? |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה יש לכפתור?
תראה דוגמה |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אני לא מצליח אני לא יודע איפה אני מכניס אותו ... בין תגיות ה-<FORM> או במקום אחר.
אני עושה ככה: <input type="send" name="send1" value="send"> עכשיו זה הכפתור עצמו ... בתגיות <FORM> ב-action אני מכניס את הכתובת מייל שלי לדוגמא: <form name="forexample" method="get" action="idan@bezeqint.net"> |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
במקום send תרשום submit ככה (כי ה type זה עקרוני...)
קוד:
<INPUT TYPE="submit" VALUE="שלח הודעה" border=0 onclick="return checknull()" id=submit1 name=submit1> קוד:
<INPUT TYPE="reset" VALUE="מחק הודעה" id=reset1 name=reset1> קוד:
action="mailto:idan@bezeqint.net" mailto: Last edited by Gun Junkie; 03-05-07 at 18:19.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
תודה אחי...
אמממ אני לא ביקשתי כפתור לניקוי טופס... ביקשתי כפתור שליחה . בקשר לאקשין, עזר לי ![]() גם הסבמיט עזר. תודה ! |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
HTML קוד:
<html><head><title> ניסיון </title> </head> <body style="background-color:70c470"> <font color="black" size="4" face="arial><center><b><u> ניסיון </u></b></center></font> <p align="center"> <table border="1"> <tr><th> תא אחד </th> <th> תא שתיים </th> <th> תא שלוש </th> </tr> <tr> <td> שורה אחד 1 </td> <td> שורה אחד 2 </td> <td> שורה אחד 3 </td> </tr> <tr> <td colspan="3" align="center"> שורה 3 תופס 3 טורים </td> </tr> </table> </p> <font style="background-color:purple" size="2" face="arial color="white><span style="text align:right"> נא מלאו את הטופס הבא </span></font> <p align="center"> <form name="school" method="get" action="mailto:idan-10@bezeqint.net"> <input type="text" name="firstname"> שם פרטי:<br> <input type="text" name="lastname"> שם משפחה: <br> <input type="text" name="city"> עיר:<br> <input type="text" name="mikood"> מיקוד:<br> <input type="text" name="adress"> כתובת:<br> <INPUT type="submit" name="submit1" value="שלח הודעה"><br> </form> </p> </body> </html> אני לא מבין למה הטבלה לא במרכז ולמה הטקסט : "נא מלאו את הטופס הבא" לא בצבע לבן(הרקע שעשיתי לו זה בסדר ככה רציתי) זהו... תודה לעוזרים , ואני יודע שהטופס לא מיושר , אני צריך להכניס אותו בתוך טבלה שהוא יתיישר ואין לי זמן עכשיו . |
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום
|
יש לך כמה טעויות בקוד.
HTML קוד:
"<font color="black" size="4" face="arial>" HTML קוד:
<font style="background-color:purple" size="2" face="arial color="white>
|
![]() |
![]() |