|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
[מבקש איחסון] פרטים בפנים.
שלום רב,
אני מחפש איחסון, בעלי החברות מוזמנים להציע הצעות בדיון, ואצור קשר עם ההצעות האטרקטיביות ביותר. מה אני צריך? * 500MB איחסון * 50GB תעבורה * חשבון רייסלר (אני לא הולך לפתוח חברת איחסון או לפוצץ את זה בחשבונות, פשוט יש לי כמה אתר עם מנהל שונים ואני צריך לכל מנהל פאנל משלו) הדרישות מחברת האיחסון: * החברה פעילה מינימום שנה. * שרת בארץ * זמינות בתוכנות מסרים ו/או טלפון לפחות שעה ביום. * התחייבות שעל כל יום שהשרת לא עובד ולא קיבלתי על כך התראה מראש, ולא מעניין אותי מה הסיבה, אני מקבל חודש איחסון נוסף. תודה מראש, נדב.
# 3 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
ואם הנפילה נוצרה בגלל LOOP בקוד שאתה כתבת? תשלם לחברה המאכסנת חודשים במקום חודש? |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
(לפותח האשכול, במידה ואתה מעוניין להתחייבות של 95% אפטיים ובמידה ונחרוג, החזר כספי מלא לאותו החודש במקום ההתחייבות האחרונה, צור קשר או תשאיר לי ה"פ על מנת לשלוח לך הצעת מחיר). המשך יום נעים וסוף שבוע טוב.
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלום,
500 מגה ו50 גיגה תעבורה חשבון רייסלר כל השאר ללא הגבלה 40 ש"ח לחודש. על שעה אחת של נפילה - שבוע חינם. על שעתיים- חמש שעות של נפילה - שבועיים חינם. על שש שעות - חודש חינם. על שבע שעות+ של נפילה - החזר כספי. שרת יעודי Duel Xeon 3.2. עסק רשום אשר מספק קבלות. אפשרות לחוזה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
שלום לך,
* 500MB איחסון * 50GB תעבורה * חשבון רייסלר ב- 50 ש"ח לחודש. על כל שעה שהאתר שלך אינו זמין, אנו נותנים לך שבועים חינם. מפרט השרת: מעבד: Dual-Core AMD Opteron Processor 2216 זיכרון: 2GB ECC REG חיבור לאינטרנט: 100MBIT משותף ב013 ברק השרת מתוחזק שוטף ומאובטח היטב. יצירת קשר: טלפון: רז - 0522994659, עידו - 0544384449 דוא"ל: sales@whist.co.il או בעמוד יצירת קשר באתר. עסק חוקי ומספק קבלות. www.Whist.co.il |
![]() |
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|