![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
תמונה חדשה מבית גוגל
![]() הייתי אומר שזו תמונה מאוד נחמדה.. טוב אתם בטח יודעים שהם לאור ימים חשובים משנים את הלוגו שלהם (לבדרך כלל דברים שיותר יפים מהלוגו הרגיל והססגוני). הלוגו הנוכחי קשור ליום כדור הארץ שחל ב-22 לארפיל (היום) ויומיים לפני יום האצמעות של מדינת ישראל וגם יומיים לפני היום הולדת שלי... בכל מקרה אם בא לכם קצת לקרוא על יום כדור הארץ: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%...90%D7%A8%D7%A5 ציטוט: "הסנטור האמריקאי גילורד נלסון קרא ליום של לימודים ומחאה ב-22 באפריל, 1970, בתגובה למה שלדעתו היה הרס סביבתי נרחב. מעל 20 מיליון איש השתתפו באותו ארוע. כיום הארוע מצוין בכל רחבי העולם, הן על ידי ממשלות, והן על ידי אנשים, קבוצות וארגונים." בכל מקרה גם רציתי לשאול אתכם מה דעתכם אם גוגל ישראל ישימו לוגו חדש ומיוחד לאור שנת 59 למדינת ישראל?
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 22-04-07 at 11:13.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
עד לפני זמן קצר הם לא ציינו אפילו חגים יהודיים,
אבל יש סיכוי טוב שהם כן יחליפו את הלוגו של גוגל ישראל ליום אחד. צפו בקרוב לאתר עם כל הלוגואים של גוגל + הסבר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
# 4 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד
![]() חבל שהם לא משנים גם בעמוד של תוצאות החיפוש.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תשלחו לגוגל ישראל כמה אלפי מיילים ואולי הם ישנו למשהו יפה
# 6 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
חדל עם הספאם ושינוי הנושא.
מדובר על התמונה של גוגל בנוגע לתאריך, את הקידום האתרים שאתם פותחים תשאירו בחוץ בבקשה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אני מניח שכולנו היינו רואים את זה גם בלי עזרת הנושא המעניין הזה..תודה.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
משתדלים להוריד את הספאם מהפורום (אשכול החלפת קישורים), וכשיש אשכול אחד איכותי עם דיון על גוגל, יש תגובות כאלו? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
גוגל בארץ מהווה יותר מרכז פיתוח,
מאשר סניף של גוגל בארץ [מה שדורש תירגום מהיר של השירותים של גוגל העולמית למשל], בגוגל בארץ עוסקים בפיתוח כחלק מהפיתוח בגוגל העולמית, למשל כאשר גוגל רכשה את החברה הישראלית iRow, החברה מהחברה עובדים בגוגל ישראל ומפתחים יחד עם הצוות בגוגל העולמית נדמה לי את גיליון האקסל שלהם.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|