|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
התקנת תוכנות במחיצה נוספת או לא?
שלום.
אני מבקש את דעתכם בנושא. יש לי מחשב עם ויסטה וכונן של 250GB. עכשיו יש לי כמה מחיצות. עד עכשיו ב-XP הייתי עושה מחיצה אחת רק לזיכרון הוירטואלי, מחיצה להתקנות (תוכנות, משחקים), מחיצה לווינדוס לבד ועוד מחיצה להורדות (שירים, משחקים, סרטים וכו'...) מה אתם אומרים? גם ככה כשאני מפרמט אני צריך להתקין את כל ההתקנות של התוכנות והמשחקים מחדש אז למה לא להתקין את זה ב-PROGRAM FILES על המחיצה של הווינדוס? תודה!
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה לא באמת?..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
עשיתי לתקופה קצרה, לא היה לי נוח. אתה צריך לשנות כל פעם שאתה מתקין תוכנה שלא יתקין על הווינדוס. ד"א - עשיתי בדיוק אותה רכישה כמוך (ויסטה וכנונן 250 גיגה)
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
לי יש כונן קשיח של 200 גיגה וXP
אני משתמש ב2 מחיצות C וD בC יש את קבצי המערכת ואופיס ובD אני שם את ההורדות שאני מוריד ואת ההתקנות שזה מסודר לי משחקים ותוכנות (גם סרטים ומוזיקה יש שם) שזה מסודר יש לי גישה בקלות להכל וזה הרבה יותר נוח אני כבר התרגלתי וזה ממש עוזר
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
דיסק D - מידה (תמונות מסמכים והורדות) דיסק E - אימג' גיבוי של כונן C לגבי הזיכרון הוירטואלי - אם יש פיזית רק דיסק אחד שים את הזיכרון במחיצה הראשונה - C - הגישה למחיצה זו יותר מהירה מהשאר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|