|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
אין כ"א בין לאומי? הפיתרון כבר כאן!
שלום לכולכם,
רוצים לקנות דומיין בחו"ל אבל אין לכם כרטיס אשראי בין לאומי? רוצים למכור דומיינים, אבל אין איך לקנות אותם? מהיום, יש פיתרון! הנושא: קניית שמות מתחם מגודדי. הבעייה: לצורך הקנייה חייבים להשתמש בכ"א בין לאומי. הפיתרון: כרטיס מתנה! מהו כרטיס מתנה? גודדי משווקים מוצר הנקרא כרטיס מתנה, את כרטיס המתנה ניתן לטעון בכל סכום שרוצים, תמורת התשלום של אותו הסכום בדיוק. איך זה עובד? לאחר התשלום עבור כרטיס המתנה, תקבלו מייל עם גודדי שמכיל את הסכום אותו קניתם, ומספר ייחודי של כרטיס המתנה שלכם. בעת רכישת מוצר מגודדי, תוכלו לבחור באפשרות התשלום: gift card (כרטיס מתנה), ולשלם עם המספר שקיבלתם. מה אני מוכר? אני מוכר כרטיסי מתנה של גודדי, ללא צורך בכ"א. איך אפשר לשלם? התשלום מתבצע באמצעות הפקדה בנקאית. כמה כסף יש בכל כרטיס? את הסכום שיהיה בכרטיס תוכלו לבחור מבין מגוון אפשרויות. על כל כרטיס ישנה עמלה קטנה. אז..כמה זה עולה? העמלות הנלקחות על כל כרטיס מתנה יורדות באופן מדורג עם עליית הסכום אותו תרצו. כרטיס מתנה עם 10$, יעלה 55 ש"ח. כרטיס מתנה עם 15$, יעלה 75 ש"ח. כרטיס מתנה עם 20$, יעלה 105 ש"ח. כרטיס מתנה עם 25$, יעלה 130 ש"ח. כרטיס מתנה עם 40$, יעלה 200 ש"ח. כרטיס מתנה עם 50$, יעלה 225 ש"ח. כרטיס מתנה עם 100$, יעלה 470 ש"ח. לבירור מחירים לסכומים שלא מופיעים כאן נא שלחו הודעה פרטית. ליצירת קשר והזמנה: Msn: kaish.tai@gmail.com Icq: 69992992 Mail: taikaish@gmail.com Last edited by taikaish; 15-04-07 at 16:38.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]() מחיר דומיין ממוצע שעולה 7$ עם קופון, הוא בערך 45-65 ש"ח. על 10$ אני לוקח 60 ש"ח, ובגלל זה מומלץ לבחור באחת החבילות הגדולות יותר. ב15$, שעולה 85 ש"ח תוכלו לקנות 2 דומיינים, ולשלם 85 ש"ח במקום 90-130 ש"ח. התוקף של כרטיס המתנה לא פג אף פעם, ולכן כדאי לשלם ל-2 דומיינים מראש. תודה מתן. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|