|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ביקורות רעה מאוד על מיכאל
שלום לכולם
לפני חודשיים הייתי מאוחסן אצל מיכאל מחברת דיגטיק לשעבר והיום יש לו חברה חדשה שלא נזכיר פה את שמה העברתי לשרת של מיכאל את הפורום שלי פורום דיי גדול שקיים שנתיים שנתיים שהשקעתי כספים ישבתי בבית ותרמתי את כל כולי לפורום הזה ניר לומינס level-serv איחסן לי את הפורום במשך השנתיים האלו ויודע כמה השקעתי בקיצור ולעניין, לאחר שניר לא יכל להחזיק לי את הפורום עברתי לשרת של מיכאל משם בכלל כלום לא הסתדר תמיד היו בעיות בשרת אז החלטתי לסגור תפורום למשך חודשים ולחשוב מה עושים בקיצור מיכאל סגר לי תשרת הכל טוב ויפה, לאחר חודשים שזה אתמול, אני החלטתי להחזיר תפורום לאוויר והחזרתי כמובן, בקיצור אני חופר קצת באתרים שונים ואני מוצא שמיכאל לקח לי תגיבוי של המסד (שזה מסד ענקי עם אלפיי אלפיי גולשים עם אימייל אמיתי) ואז אני פונה למיכאל ואומר לו מיכאל תוריד בבקשה מייד את המסד שלי מהפורום שבנית, הוא אמר לי אבל חשבתי שעזבת תעסק של הפורומים וכו', אז אמרתי לו זה לא עניין שלך מה עזבתי ומה לא עזבתי זה שייך לי בלבד ולא לאף אחד אחר, קיצר מפה לשם הוא אמר לי שהוא יוריד את זה במוצאי שבת בערב, פניתי אליו שוב בערב או התחיל לקלל ולאגיד לי שהוא יוריד כבר מתי שיהיה לו זמן, בסדר גמור אמרתי לו, היום אני פונה אליו הוא אומר לי במילים האלו "איציק אני לא רוצה לדבר איתך ביי" בקיצור אנשים זה הבן אדם הכי לא אמין, עם כל זה שהוא בן 20 + הוא עדיין ילד קטן ורק עכשיו אני מבין למה הוסטס לא מתעסקים אותו ולמה הרבה אנשים לא סובלים אותו אני מקווה שכולם פה ילמדו לא להתעסק עם בן אדם כמו מיכאל ובמיוחד עם מיכאל אני אישית לא יוותר לו בחיים ואני יעשה כל דבר אפשרי כדי לגמור תסיפור שלי איתו יום טוב לכולם |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
ידוע...
הוא תמיד אוהב להרוס לאנשים הכל.. |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
למה אתה לא מציין חברה? אולי יש עוד מיכאלים פה...
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
מה כתובת החברה שלו? אם אפשר לפרטי , חשוב לי .. תודה
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לא מכיר את מיכאל... אבל עצוב לשמוע
|
![]() |
# 7 |
חסום
|
עוד ביקרות רעה לאוסף הנדיב.. זה ידוע!
|
![]() |
# 8 |
חבר על
|
בושה שבן אדם מתנהג ככה.. חבל מאוד לשמוע.
|
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אם זה כל כך ידוע למה ממשיכים לתת לו להתעסק בדברים שהוא לא אמור להתעסק?
מי שנפגע ממנו מוזמן לפנות אליי בפרטי אני רוצה שנגיש נגדו תלונה כמות של אנשים שנפגעו ממנו ורק ככה נוכל לסיים איתו תסיפור אנא מכולם תפנו אליי בפרטי אתם צריכים רק לאגיד כן ולספר לי תסיפור אני כבר אדאג להכל בבקשה תעזרו לי |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
ידוע, משה ומיכאל שני רמאים!
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|