|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() שלום אנשים!
לאחר זמן רב של עבודה אני חושב שאני סיימתי את מערכת ניהול התוכן שלי נכון, העיצוב של העמוד הראשי לא משהו(יותר נכון זוועה...)אבל המערכת אמורה להתלבש על עיצוב מוכן ולא להוות בפני עצמה עיצוב לאתר(בקרוב אני יחילף עיצוב למשהו חינמי) אז ככה מה יש במערכת?
המערכת כאן אדמין admin admin וזהו... תגובות יתקבלו בברכה כמו כן הצעת מחיר הכוללת התקנת המערכת... תודה! אביחי ש **הערה 1. המערכת אינה מאובטחת..כרגע יש לה אך ורק שימוש בקוקיז.. אם מישהו יכול להסביר על אבטחה בסיסית - תודה ![]() 2. נתתי למערכת שם זוועתי ...מישהו יכול להמליץ לי על שם נורמלי?תודה!
Last edited by ASTeam; 12-04-07 at 15:15.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
איפה הקישור?
# 3 |
חבר על
|
:P, אין קישור גבר..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
ואי...נכון...ערכתי...
המערכת - http://avichay.hemmetz.com/Coding/ASms האדמין- http://avichay.hemmetz.com/Coding/ASms/admin/login.php פרטי האדמין admin admin
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל הפאנל בפאקינג ג'בריש, שים תג meta של שפה.
חוץ מזה שאין משהו מיוחד במערכת אפילו לא טרחת לעצב את הטבלאות עריכה. Last edited by LosNir; 12-04-07 at 15:27.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
המערכת לא מקצועית בכלללל
להקיש את מסך הדף שאני רוצה למחוק? נו באמת.. תדפיס רשימה של הדפים ושיהיה אפשר לבחור דף לפי השם שלו.. המערכת גם לא נראת מי יודע מה.. חובבנית מאוד ולא מחדשת שום דבר.
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
תתחשבו בזה שזו המערכת השניה שלי..
אני די מתחיל בכל הנושא.. ביקשתי הצעת מחיר לא בשביל למכור - בשביל להעריך את המערכת זה הכל.. ניר - אצלי רואים הכל רגיל(FF IE) ד"א בFF רואים יותר טוב..
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
הערכת מחיר זה רק אתה קובע לא אף אחד אחר
לפי כמות ההשקעה, הזמן והמשאבים את מחשב כמה זה יוצא תחשוב על המערכת שלך ככה: "האם אני הייתי רוצה מערכת כזאת?" תשפר עיצוב, תשפר את נוחות הפאנל ומה שמסביב
![]() |
# 9 |
מ.תיכנות
|
המערכת לא הכי נוחה, רשימה דפים בתפריט זה לא הכי הגיוני, באתר שכל יום מפרסם כתבות או מאמרים זה יאריך את הדף קצת, יש מה לעבוד על המערכת.
כל הכבוד על ההשקעה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
ע"פ הבנתי
רוב מה שאתם אומרים היא שהמערכת לא נוחה - איפה?ואיך? WebProject תודה ![]() "רשימה דפים בתפריט זה לא הכי הגיוני" אז לפתוח דף של עריכת דפים ושם זה יהיה? עדיין שם זה יאריך...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|