![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש הצעת מחיר לאיחסון
אני מעוניין באיחסון לפורום.
גודל המסד : 150 - יגדל כמובן מקום שאני צריך : 700 חשוב לציין שקיים בפורום תוכן של הורדות וסקס. אני מעוניין בהצעת מחיר מחברות עמידות שאין בהם בעיה בשרתים ולא ידוע על בעיות העלולות להיות בקרוב. תודה. *אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו ולא תנעלו. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
היי דביר,
וותק של שנה וחצי. מספקים קבלות. מה אתה מקבל? את החבילה שציינת שכוללת - 700 מגה, 70 ג'יגה תעבורה, גודל מסד (באופן רגיל אנחנו משתמשים בהגבלה ל100 מגה פר מסד, אתה יכול לחלק את המסד לחלקים - נוכל לעזור בזה, במידה ואתה מוכרח שיהיה מסד אחד ואז יהיה 150 מגה, זאת בתוספת תשלום). מחיר חודשי: 100 ש"ח. מחיר חודשי עם הגבלה של מסד פר 200 מגה: 140 ש"ח. (אל תשים לב למחירים באתר, האתר לא מעודכן - יעודכן ביומיים הקרובים). זאת על גבי מערך של 3 שרתים. שרת א - השרת הראשי עליו האתר יהיה (כן, יתבצעו גיבויים יומיומיים על השרת הזה). שרת ב - שרת גיבויים מרוחק בחווה אחרת (גיבויי יומי שיעבור אליו). שרת ג - שרת שממוקם באותה החווה (אופציה לחווה נפרדת) כאשר במידה ושרת א לא עובד למשך זמן ממושך (עקב נפילה שידוע עליה או שלא) כל האתרים יעבדו עליו (משמע, הגיבוי שלך נמצא ב3 שרתים מידי יום, ברגע שיש בעיה בשרת א, הכל עובד בשרת ג - מניעת DOWNTIME). שים לב, העסק לא אחראי לשום גיבוי שנעשה, אתה כלקוח מחוייב להוריד גיבוי וכי במידה והגיבוי ימחק בכל צורה ודרך שהיא, לא תהיינה לך תלונות כלפי העסק והמפעילים שלו. כמו כן, מיום רביעי הקרוב, התחייבות ל95% אפטיים חודשיים, כאשר במידה ונחרוג, החזר כספי מלא לאותו החודש (אפילו אם האפטיים ירד ביום האחרון לחודש שלך). *לא כולל נפילות חריגות (קווים, חווה - פירוט מלא בנינו). admin at freshserv.net - מייל. 0509240124 03-9501134 170925340 (צור קשר בצאת השבת - במייל, או לחלופין מחר בבוקר/צהריים/אחר-צהריים/ערב בשאר הפרטים לעיל).
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 07-04-07 at 21:21.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|