|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה בשרת הדואר היוצא עם תוכנת Outlook 2003
שלום ,
יש לי בעיה בשרת הדואר היוצא כשאני משתמש בתוכנת Outlook 2003. פתחתי חשבון דוא"ל דרך direct admin והוא עובד מצויין כשאני נכנס ל webmail של שרת האחסון , אבל כשאני מנסה להגדיר חשבון דוא"ל חדש ב Outlook 2003 אני רק יכול לקבל הודעות וזה לא מאפשר לי לשלוח. בדקתי את ההגדרות והם כפי שצריכים להיות: שרת דואר נכנס: mail.mydomain.co.il שרת דואר יוצא: mail.mydomain.co.il סימנתי את האפשרות שרת דואר יוצא דורש אימות. ככל הנראה זה לא קשור להגדרות בתוכנת Outlook ניסתי גם את תוכנת Outlook Express ויש בדיוק את אותה הבעייה , הבנתי שזה לרובם ככה , האם יש לזה פתרון כלשהוא? תודה לעוזרים. Last edited by w.b.p; 31-03-07 at 15:31.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
מה השגיאה שאתה מקבל?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Whatever
|
אתה צריך לסמן "My Server requires authentication" (מקווה שרשמתי טוב) או בעברית "שרת הדואר היוצא שלי דורש אימות" ולהזין את פרטי חשבון הדוא"ל שלך.
# 4 |
חבר בקהילה
|
ניסתי את זה אבל זה עדיין אותו הדבר רק מקבל הודעות ולא מאפשר לשלוח.
כשמוסיפים חשבון דוא"ל חדש ל Outlook 2003 ומכניסים את הפרטים , יש בצד כפתור "בדיקת הגדרות חשבון..." נכנסתי לזה ומופיע בסוף שגיאה: "שלח הודעת דואר אלקטרוני לצורך בדיקה: אין אפשרות לשלוח הודעת בדיקה. נא בדוק את שדה כתובת הדואר האלקטרוני." מה עושים? והאם למישהו יש את הבעייה הזאת או שזה רק אצלי? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|