|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] משהו שלא הבנתי באדסנס...
אוקי נגיד ויש לי את האדסנס באתר, ויש לי נגיד גולש קבוע באתר והוא כל יום יכנס לאחת הפרסומות (הגולש יכול להיות מישהו שאני לא מכיר, ומישהו שאני כן מכיר - זה לא משנה) אז כאילו אסור לו? ואז יכולים לסגור לי בעצם את החשבון? כי כתוב באתר שלהם שאסור שיהיה הרבה לחיצות מאותו מחשב משהו כזה... אפשר הסבר מפורט? תודה מראש
|
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
כן... לי זה קרה.. העיפו אותי בגלל גולש כזה שרצה לעזור =\
# 3 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
אתם צריכים להבין משהו.
זה שלנו הישראלים יש דחף לבצע כאלו דברים זה ממש לא עוזר. וזה ממש לא עוזר שיש לך חבר שלוחת מיליון פעם ביום או פעם אחת כל יום, זה עדיין רמאות וזה עדיין כמו לגנוב למפרסמים את הכסף. אני בתור מפרסם וPUBLISHER ממש ממש לא מעריף אנשים כמוכם שמנסים "לעזור" אז כן, ישעו לך את החשבון אם תעשה כזה דבר.
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
יש מצב...בטח...גוגל לא מבחין בין חבר-זה שרוצה לעזור לבין אחר - שרוצה לדפוק אותך..
בישבלם זה בנאדם שלוחץ על הפרסומות בשביל לקבל כסף(או שאתה תקבל)... מקווה שעזרתי...
# 6 |
אחראי פורום Off-Topic
|
תמצא את האייפי של אותו "חבר" ותשלח להם מייל ותכתוב להם את אותו אייפי ותגיד להם לא להתייחס ללחיצות שלו.
# 7 |
חבר בקהילה
|
טוב שמעו מצטער אבל עדיין לא הבנתי...
בוא נגיד שאני מגיע לאיזה מקום כל נגיד שבוע או פעמיים בשבוע שיש בו מחשב... אני יכול להיכנס ממנו ככה כל שבוע פעם או פעמיים? ואל תגידו לי כאילו אתם (shreder) לא תיכנסו... יענו מזה נחשב מבחינת "תדר כניסות גדול" ... 4 ביום? 1 כל יום? 3 בשבוע? 2 בחודש.? תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
לי הייתה פעם שהיו הרבה קליקים - מייד שלחתי אליהם אימייל והם אמרו לי שהם יפקחו מקרוב על העניין הזה ואם באמת היו קליקים לא חוקיים הם יורידו לי מהכסף.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לאיזה אימייל שלחת..?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
דוגמן הבית השמן