|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[שאלה] אפשר להעריך את הPR שיהיה לי בבדיקה הבאה?
שלום,
רציתי לדעת אם אפשר להעריך את הPR שיהיה לי בבדיקה הבא? יש איזה כלי שמחשב את זה? יש לי כבר רשימה של מספרים של אתרים שמקשרים אלי + הPR שלהם: יש 124 אתרים שמקשרים לאתר שלי: PR 7 - אתר אחד (1) PR 6 - שלושה אתרים (3) PR 5 - אחת עשרה אתרים (11) PR 4 - עשרים ואחת אתרים (21) PR 3 - עשרים וארבע אתרים (24) PR 2 - עשרה אתרים (10) PR 1 - שישה אתרים (6) PR 0 - עשרים וארבע אתרים (24) את שאר ה24 האחרים לא רשמתי =/ הם בערך 5-3 PR... ------------------------- אלו מספרים טובים? זה נחשב הרבה? תודה לכל העוזרים
# 2 |
הוסטסניון
|
אי אפשר ממש להעריך על פי זה, מכיוון וה-pr שייקבע הוא ה-pr שהם ייקבלו בעדכון.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
זה כותב לי:
Cannot determine
# 5 |
חבר בקהילה
|
בהנחה שה - PR שמקשרים אליך ישארו ו/או אמיתיים יהיה לך PR6.
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאלה חשובה:
האם לדוגמא, האתר עם הPR 7 מקשר אליך מהעמוד הראשי שלו(כלומר העמוד שיש בו לינק אליף הוא PR7)? אם כן, ובאמת הPR של האתרים האלה ישאר, כנראה שתקבל PR6.
# 8 |
חבר וותיק
|
אני חשוב שאתם ממהרים להחליט והוא סתם יפתח ציפיות לחינם.
גם ברשותי מספר קישורים מ-PR7 [הדף עצמו כמובן] וגם PR6 וגם עשרות PR4 כבר מספר חודשים לפני העדכון PR ובכל זאת העדכון האחרון לא הראה שום PR6 עבורי. תקנו אותי אם אני טועה אבל גם ההקשר של שני האתרים יכול להשפיע על הדרוג, ז"א אם סתם אתר על אסטרופיזיקה עם PR8 יקשר לסתם אתר של בובות עץ אז לדעתי מנועי חיפוש מתוחכמים יראו בתור הקישור הזה כקישור לא איכותי כ"כ בגלל שאין שום קשר בין האתרים. הדבר שגוגל הכי מתמחים בו זה: רלוונטיות, איכות... אז הדוגמה הקודמת האסטרופיזיקה יכולה להגיד לנו שאם גוגל מומחים ברלוונטיות ואיכות הם לא יחשיבו כ"כ קישור מאתר X לאתר Y כששני הנושאים שונים - מהסיבה הפשוטה שהם לא רלוונטים זה לזה. לא?
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בעוד הסרגל כלים של גוגל מראה לי שה PR שלי הוא 1
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
זה כלי שלא אומר לך כמה PR יש לך עכשיו אלא כמה הוא חוזה את ה-PR שלך בעדכון הבא אבל אל תקחו את זה ברצינות רבה מדי והוא גם לרוב לא מוציא תוצאות, ז"א Unknowen כמו שאמרת לאתרים חדשים או בעלי מס' נמוך של לינקים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|