|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פעולות בJS: ביצוע פעולות כל מספר שניות, יציאה ולא רענון ועוד..
שלום לכולם,
יש לי קוד בJS : קוד:
if (self.close) { ...... } [ובUNLOAD מתואר להגיע לפונקציה עם קוד זה], כיצד אני יכול לוודא שאכן החלון נסגר [כלומר לחצו על הX], ולא ריעננו את החלון? או, בדרך אחרת - כיצד אני מבטל רענון החלון [בכל דרך, F5 מקש ימני וכדומה, לא בהכרח להסיר, אלא לא לאפשר לו לבצע את הרענון]. ----------------------------------- עוד, כיצד אני מבצע פעולה מסויימת כל מספר מסויים של שניות [בעתיד אני ארצה כל כמה מאיות השניה [כלומר ממש ממש ממש מהר, בינתיים אני רוצה לראות את זה קורה ולכן כל כמה שניות..]. יש לי את הקוד הבא, קוד:
function refreshmsgs() { xmlHttp=GetXmlHttpObject(); xmlHttp.onreadystatechange=stateChanged; ...... xmlHttp.send(null); setTimeout("refreshmsgs()",5000) } קוד:
refreshmsgs() היכן טעיתי? ----------------------------------------- שאלה אחרונה, אני משתמש בAJAX כדי לקבל נתונים ולהכניסם למסד נתונים, בצורה רגילה [בלי AJAX], הנתונים ניכנסים כרגיל ומוצגים כמו שצריך, אך כאשר אני משתמש בהעברת הנתונים דרך AJAX הנתונים ניכנסים בצורת UTF-8 [שמוצג כסוג של ג'יבריש], ואין לי דרך לאחר-מכן לקרוא אותו, איני יכול כרגע לשנות את כל האתר/המסדים לקידוד UTF-8, מה אפשר לעשות כדי להזין עברית תקינה שתוכנס ותקרא כרגיל? תודה לעוזרים מראש ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לגבי ביצוע פעולה מסויימת כל כמה שניות :
תשתמש בשיטה setInterval() באמצעות השיטה הזאת אתה יכול להפעיל את הפונקצייה בזמן קבוע שאתה מגדיר זה הולך לפי אלפיות השנייה 1 זה כל אלפית שנייה ולא כל שניה .
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תודה רבה, זה הצליח ![]() אבל משהו אחד מוזר לי - משום מה בפיירפוקס, זה התחיל לעשות שהעמוד יקפוץ כאילו הוא סופר את השניות או מרענן [לא מרענן] מלא פעמים את הדף, יש דרך לסדר את זה? [בIE זה עובד בסדר גמור] |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אתה מקבל הודעת שגיאה בJS
כי יש איזה EXCEPTION שנזרק לפעמים בFIREFOX שמתשמשים באותו אובייקט XML כמה פעמים בלי לאתחל אותו שוב
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב בקשר לקידוד, ובקשר לרענון הצלחתי לסדר.
עכשיו נישארו לי הבעיות הבאות: 1- בעיית הרענון שהצגתי למעלה [שזה מבצע פעולות שאני רוצה רק ביציאה, גם ברענון - הוא לא מבחין ביניהם] 2- בעיית הקפיצות, גם בIE וגם בFF הSCROLL קופץ בלי סוף כאילו הוא מרענן מלא פעמים את הדף, למרות שאמרתי לו "לרענן"[בAJAX], רק כל כ10 שניות. 2.5-> מכאן מגיעה עוד בעיה, שהוא מרענן יותר מדי, ולא בתווך שציינתי לו. 3- בפיירפוקס, במידה ורושמים טקסט ארוך, זה מגדיל את תיבת הטקסט מ2 הכיוונים והורס את המבנה. (יש לציין - רק כשרושמים טקסט ארוך כזה: 11111111111111111111111111111111111111111111111111 111111111111111111111111111 - משמע בלי רווחים, אבל עדיין, צריך לחשוב על מה יקרה אם למישהו ישעמם והוא יעשה ככה...זה יהרוס את המבנה של תיבת הטקסט - בפיירפוקס !) אם תמצאו לי פתרונות לזה, אני מודה כבר מעכשיו !! ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|