|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
מגיע ביקורת טובה? , מגיע , חברת LinuxServ
כל הכבוד...היה לי משעמם , נכנסתי לסורס לשרת שלכם....המשחק עובד חלקקקק בלי לאגים בלי נפילות
בלי כלום........פשוט נהנתי לשחק , כמעט ואין שרת שלא נופל עוד שיש פה לאגים פינגים? 15 12 כל המשחק...הקיצר במילה טובה. שווה כל שקל להשקיע על שרת כזה. כל הכבוד יאיר. :qqb014:
חבר על
|
אם כבר כתבת, אני משחק בהמון המון המון שרתים שלהם ב CZ, פשוט כיף לשחק שם =] אני נהנה מפינג נמוך וגם כל הסרבר, לא נתקלתי עדיין שהסרבר נפל ששיחקתי...כל מי ששואל אותי על שרתי משחק אני מפנה אליו, פשוט שרתים מדהימים(וזולים)
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תודה לכם
![]() אתה אבל לא לקוח שלי? ![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | Last edited by LinuxServ; 31-10-05 at 13:26.. |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
נכון, הוא רק הבהיר שהשרתים שלך טובים, אז אם הוא כבר פתח על זה נושא הוספתי את מה שלי יש להגיד, אנחנו לא לקוחות אבל עדיין נהנים מהשרות הפתוח ככה שגם על זה אפשר לכתוב ביקורת =] |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
חח לא יאיר אני לא..
אבל מגיע לך מילה טובה... ![]() תמשיך ככה.
חסום
|
אחמ , ביקורת של לקוח תופיע בביקורת חברות ..
לא ביקורת של סתם אדם שנכנס לשרתים .. אתה לא לקוח שלו , אתה לא מקבל ממנו שירות בעבור כסף ששילמת איפה הביקורת כאן ? |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מגרררדדד. מה הבעיה שלכם? הם אומרים שהשרתים טובים.
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אינך לקוח הביקורת שלך לא ביקורתית לפורום ...
תוכל לספר לחבריך לא לנו \[: |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|