|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[עיצוב] לאתר משחקים, מsmartart
זה עיצוב שאני רוצה לקנות ממנו, ברצוני לבקש ביקורות עליו:
http://free.actserv.net/images/341669index.jpg שווה לי? עד עכשיו מי ששאלתי אהב את זה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חוץ מהתמונה של האיש בבאר,אחלה של עיצוב.
אהבתי ![]()
# 3 |
חבר על
|
אהבתי משהו קליט יחודי ויפה
שילוב צבעים גם כן יפה וכייף להסתכל על העיצוב |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
שווה לך מאוד...אתר יפה ורציני. את החלק הריק למעלה הייתי מנצל לעוד כפתורים או איזה הודעה, משהו בסגנון.
הייתי מוסיף עוד באנרים באמצע האתר או מעל...איך שהמעצב ירצה. במקומך גם הייתי משלם לו תוספת בשביל שיעצב לכל פינה שיש באתר מעיין באר כזה שיתחלף בפלאש עם "משחק השבוע" שיש בבאר..כל אנשים יראו את כל מה שיש באתר, וזה גם יהיה יותר מרשים. תזכור שמה שתשקיע עכשיו יהיה לך להרבה מאוד זמן כנראה- אז כדאי להשקיע בפעם אחת ולגמור עניין. Last edited by talyigal; 02-03-07 at 12:49.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
בחירת צבעים גרועה, זוהר מידי בעיניים =\ לאתרי תוכן לא משתמשים בכ"כ הרבה צבעים.
דרושה גם המחשה יותר טובה של משחק השבוע. איך החלק הזה אמור להראות? לכתוב "כאן יהיה" זה לא מספיק, צריך גם להכין... והסמל בלוגו מוכן מראש
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לפי דעתי לא כדי...שילוב הצבעים ממש גרוע...יש יותר מידי תכלת...זה ממש לא טוב לדעתי...וגם למעשה אין כמעט גראפיקה....הרוב צבעים ... אפילו בקושי גראדיאנטים...
בתכלס זה עיצוב נחמד אבל אני אישית לא היתי הולך אליו.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
שילוב צבעים לא טוב =/
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מבנה יפה, שילוב צבעים גרוע, באר נחמד +-, סה"כ זה נחמד אבל דרוש שיפור משמעותי בצבעים + בחלק שמעל הבאר הפנוי.
האיש נורא מכוער. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
מה לדעתכם אני צריך להגיד למעצב לשנות? מה לא טוב בצבעים? והחלק שמאל שם פנוי כדי שאני יכניס שם פרסומת.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
שישנה צבעים למשהו נורמאלי שמתאים לאתרי תוכן, שיכין את הלוגו בעצמו ושיכין את החלק של משחק השבוע במקום לתקוע שם תמונה. ורצוי גם שיוסיף רקע שתדע איך האתר יראה, על רקע לבן זה לא נראה טוב.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|