![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
Supreme Commander
Supreme Commander
משחק אסטרטגיה חדש שיצא הגיע אלי אתמול רק היום התקנתי והדלקתי המשחק ממש דומה ל טוטל אנליישן (משחק ישן) לגבי הגרפיקה כמובן פי כמה וכמה יפה יותר אבל לגבי המשחק לא ידוע נראה בסדר אבל חסרים לי מלא ביניינים ואפשריות שהיו בישן כמובן נוספו כמה דברים מעיינים אבל הישנים גם לא היו מזיקים ופעם ראשונה אני רואה משהו שלוקח כל כך הרבה זיכרון (פנימי) |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
444MB? זה כלום, אפילו Doom 3 (משחק מאוד ישן) לקח 600MB +.
כיום משחקים כמו TES4 - Oblivion לוקחים כמעט 2GB. ד"א איזה ישן? Supreme Commander הוא לא המשך לשום דבר, מדובר במשחק חדש. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
טעיתי באנלשיין אבל המשחק הזה נראה כאילו ההמשך ממש כמעט הכל זהה אבל צורת התפריט איך שבוחרים את הקבוצה כמה מפות מהלך המשחק (זה שיש לך את המפקד ואיתו אתה מתחיל לבנות וכשהוא מת המשחק נגמר) אני יבדוק את השם ויראה לך כמה תמונות הייתי מכור למשחק ההוא בכיתה ג-ה ויש לי 1GB זיכרון אתה חושב שכדי להוסיף? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
חיפשתי "מידע" עליו באימיול ולא מצאתי:\
הוא יעבוד לי עם 512 מגה זיכרון?
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אז אתה לא מיוחד... TL RULZ ואצלי המשחק הולך חלק אבל יש לי איזה פראנוייה שיש מידי פעם תקיעות קנטות כאלו ממש קטנות ולא תמיד אז אני מניח שאצלך הוא לא יזוז תבדוק את הדרישות המינימליות... |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
דרישות מערכת מינימליות:
- מערכת הפעלה ווינדוס XP/Vista - מעבד במהירות 1.8 גיגה-הרץ - 512 מ"ב ראם - כרטיס מסך בעל 128 מ"ב זיכרון ותמיכה ב-Pixel Shader 2.0 - 8 גיגה-בייט פנויים על הדיסק הקשיח דרישות מערכת מומלצות: - מעבד במהירות 3 גיגה-הרץ - 1 גיגה-בייט ראם - כרטיס מסך בעל 256 מ"ב זיכרון ותמיכה ב-Pixel Shader 2.0 - 8 גיגה-בייט פנויים על הדיסק הקשיח מקווה שיעבוד אצלי טוב
# 7 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |