|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[ביקורת על עיצוב] ויקיתוכן
שלום, בגלל שהתפנה לי עכשיו המון זמן פנוי, החלטתי להכין פרויקט גדול חדש הנקרא ויקיתוכן. כסף אין לי בשביל לשלם למעצב, אז עיצבתי לבד את העיצוב, הנה מה שייצא..(אני לא מתיימר להיות מעצב גרפי, אני גם יודע שאני לא טוב בזה) http://www.layer.co.il/uploads/Layer_597124.png אני חושב שייצא עיצוב חביב, אפור מידי... אבל חביב. אשמח לשמוע תגובות על איך לשפר את העיצוב.
# 2 |
הוסטסניון
|
העיצוב חביב, אך לא מספיק טוב לפרוייקט גדול.
אם תרצה, שלח לי הודעה פרטית עם פרטים על הפרוייקט ואני אעצב לך עיצוב חדש. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
חמוד מאוד למרות שלא ממש מתאים לפרויקט חובבני מידי !
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
הייתי שמח שיהיה לי עיצוב יפה וברור, עם מעצב טוב שיודע מה הוא עושה, אבל אין לי את הכסף להשקיע בזה.
אז יש לכם הצעות לשיפורים, תציעו, אבל על תציעו לי עיצוב כי אין לי מה להציע בתמורה
# 5 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד
![]() Last edited by Gal Shafrir; 10-02-07 at 19:14.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
ביקשתי שתשלח לי פרטים, אם אני אראה שזה רציני אני אעצב לך בחינם.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תראה זה עיצוב ממש לא מסודר שים לב טוב טוב למה שאתה עושה אני אישית לא מבין כלום ואם אתה רוצה להכין פאנל ניהול למערכת ניהול תוכן שככה זה נראה אז אני מציע לך לעשות את זה ב-CSS
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אני גם מוכן לעצב לך שלחתי לך הודעה לפרטי
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
המערכת הזאת לא הולכת להיות מערכת ניהול תוכן, אני כן מתכוון להכין לה פאנל ניהול. זה שאני ישתמש ב- CSS ושהעיצוב ב- xHtml יהיה מבוסס DIV זה ברור, לא הבנתי מה הקשר לביקורת על העיצוב הזה. בכל מקרה, בכל הקשור לתכנות, אל תדאג, אני לא מתכנת מתחיל (ממש לא מקצוען, אבל לא מתחיל)
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|