![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מנהלים כנסו בבקשה
אפשר בבקשה לדעת למה כל פעם מורידים לי את החתימה?
פעם הבאה שאתם מורידים למישו תשלחו הודעה פרטית כי זה משגע שמורידים ואני לא מבין למה :qqb001:
# 2 |
חבר על
|
"למידע נוסף פנה אל האדמין" הנה התשובה
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני פונה אליו דרך פה =\
דרך איפה אני יכול לפנות אליו?
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
ה"פ ?
# 5 |
עסק רשום [?]
|
זכית לקבל אזהרה יחד עם ההורדה של החתימות שלך.
תקרא את האזהרה. דווקא כתוב בה מאד ברור מה הייתה הסיבה להורדת החתימה שלך. אם אתה לא יודע איפה האזהרה נמצאת.. תכנס לסקין של Default ואז תראה שיש לך אזהרה. למעשה, קיבלת הודעה פרטית שהודיעה לך שקיבלת אזהרה. אז למה אתה לא מתייחס לאזהרות?
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ולפי מה שהבנתי אתם הורדתם לי בגלל שהיו לי שתי חתימת נכון? אבל אחרי שערכתי שמתי רק אחת, אז למה בכל זאת הורדתם שוב ונתתם אזהרה?
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
היה לך כתב גדול בחתימה? הייתה לך חתימה גדולה מדי? היו לך יותר מ-4 שורות בחתימה? אלו הם הסיבות למחיקת החתימה.
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אם קורה לך או למישהו דבר כזה.. לפני שאתה שם את החתימה מחדש.. שלח הודעה לאלון(האדמין) ותברר מה בדיוק הייתה הבעיה בחתימה וככה תמנע בעיות..
ככה אני עשיתי! ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אלון זה לא שב תקום, שב..תקום, זה שב;דוט קום. (Shev.com) |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה