![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
עברית שפה קשה ל PHPMYADMIN ?
בכל מקרה אני מתכנת עכשיו אתר וחלק המידע שבו הוא בעברית וצריך להישמר במסד נתונים ( לצורך העניין MySQL ).
בהתחלה המידע היה בסימני שאלה גם בדף, וגם במסד נתונים, שיניתי את הקידוד במסד לעברית, UTF-8, ועוד כמה ניסיונות, הגעתי למצב שיש שהעברית מוצגת במסד נתונים, אבל כשאני קורא לנתונים לדף הם מוצגים בתור סימני שאלה ( וכן, עשיתי META עם כמה וכמה הגדרות - UTF, ISO, WINDOWS ).... מה אפשר לעשות ? ( משתמש ב WAMP 1.6.5 ) |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
שמרת את הקבצים כ UTF8 גם ?
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
איזה קבצים ? של ה PHP ?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
כן...
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין קשר בין שתי הדברים... הקבצים משמשים כמתווכים... ויש תיבות טקסט רגילות שרשומות בעברית שלא נקראות מהמסד והן עובדות טוב מאוד...
( ובנוסף לכך, בדקתי את זה בכל מקרה - מתוך ייאוש ) |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אם אתה משתמש ב UTF8 אתה צריך לשמור את הקבצים גם כ UTF8 ואל תגיד לי שאין קשר
כי יש קשר מאד גדול... חוץ מזה ידוע של PHPMYADMIN יש בעיה עם השפה העברית של ההצגה של הנתונים בכל מקרה תשתמש בכלים ש MYSQL נותנים הם יבצעו את העבודה הרבה יותר טוב לדוגמא MYSQL QUERY BROWSER
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תקרא תסוגרים.
אין אפשרות אחרת חוץ משימוש בכלים האלה ? |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
בדקתי עכשיו כמה דברים...
שאלה... איך PHPBB עובד עם עברית ומה שאני מכין לא ? ניסיתי את אותם ההרשאות, אני בודק בשתיהם אחד לאחד במסד נתונים, בשתיהם גם רואים את העברית שם, רק שבאתר עצמו אצלי רואים סימני שאלה וב PHPBB רואים את העברית... איך ? |
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
כי PHP MYADMIN משתמש בקידוד אחר והוא מממיר את הקידודים בינו לבין עצמו בדומה ל ICONV
רוצה לראות שזה עובד ? תעשה תיבה של INPUT ותכניס את מה שאתה כותב שם לתוך טבלה ותמשוך אחרי זה בעזרת אותו דף ותראה שייצא לך בדיוק אותו דבר...
# 10 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
כי PHPBB לא משתמש במה שמשתמש PHPMYADMIN.
הוא מריץ שאילתות בעצמו בלי להתייחס הרבה לקלט: שאילתות INSERT, UPDATE, DELETE וכדומה מתבצעות בלי המרה.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|