![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
קניית זכרון חדש
אהלן
מכיוון שאיני מתמצא בחומרה אשמח אם מישהו ימליץ לי על זכרון 512RAM ועוד שאלה , יש לי זכרון של 512RAM אם אני קונה עוד שבב,חובה שהוא יהיה מאותו יצרן? זה משנה איזה לוח אם יש לי? מה ההבדל בין DDR ל DDR2 ? אני יודע שיש לי DDR1 עכשיו... יהיה נחמד למשהו זול ![]() אלון |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה לא קונה שבב, אתה קונה מודולה ("סטיק").
בכל מקרה גם תחת מותג זהה מדובר בשבבים שונים, לא משנה מה המותג. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
ובעברית ?
![]() ניסית להסביר לי שזה לא משנה מאיזה יצרן זה יהיה ? אם כן תודה .. תוכל להמליץ לי על זיכרון 512 ? תודה |
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
DDR2 יותר איטי מDDR, אבל הוא יקרוס פחות (הוא "בודק" הוראות לפני שהוא מבצע).
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
DDR - שימוש גדול במתחים, תדר יחסית נמוך יותר ותזמונים אדוקים יותר. DDR2 - שימוש קטן במתחים, תדר גבוה יותר ותזמונים יותר משוחררים. תדר - רוחב פס. תזמונים - זמן פעולה (אדוק יותר = פחות זמן בין פעולה לפעולה). מעבדים כיום יותר מבוססים על שימוש ברוחב פס מאשר תזמונים, אז לDDR2 יש יתרון. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אוקיי...
ולנושא העיקרי : אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס זיכרון ? תודה. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
![]() למרות שזה נכון - DDR2, מה לעשות, יותר איטי מDDR ---------- מה המעבד שלך, כמה Mhz אתה רוצה, אתה מריץ OC על המחשב? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
יהיה נחמד לדעת מה זה OC
![]() Amd athlon 64bit 3200+ 2.01 GHZ |
![]() |
![]() |
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
OC זה OverClocking, או "המהרה" בעברית אם תרצה.
זה פעולה שמשפרת ביצועים של חלקים במחשב - לדוגמא המעבד או כרטיס המסך. הפעולה מחממת את החלקים מאוד ברוב הפעמים, ודורשת ביצועי זיכרון קצת יותר טובים - לכן מומלץ לקנות זכרונות 800Mhz ולא 667Mhz.. (וספק טוב ![]() לדעתי כדאי לך לקנות Kingston DDR2 667MHZ 512MB CL5 או שתקנה אפילו פחות מגה הרץ, אבל אני פחות ממליץ. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
יש מצב שהלוח שלי לא תומך DDR2 ? כי הכרטיס שיש לי הוא DDR... לוח די חדש
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|