![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
נעלמתי מהתוצאות!
עד היום הייתי מופיע בתוצאות גוגל,
היום נעלמתי :| www.y-drums.co.il יכול להיות שגוגל מצא אותי ומאנדקס את המילות מפתח שקידמתי ובקרוב הוא יחזיר תוצאות? או שנפגעתי? (לא עשיתי רע) (חשוב לציין שאת הקידום התחלתי ביום רביעי שעבר, אך עמוד הלינקים היה מאונדקס והיום הוא כבר לא) (אם מחפשים את איך שהאתר היה ניקרא לפני החיפוש בכותרת והכל מקבלים אותו בתוצאות, אך לא מעודכן חפשו "יוסף המתופף") תודה לעונים. Last edited by eliav12; 29-01-07 at 06:56.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אפקט ארגז החול כנראה...
קידום יותר מידי מהיר ללא סבלנות מביא לכישלון.. או שפשוט נעלמת לזמן קצר והוא יחזור בקרוב... מה שקרה לי עם אחד האתרים שלי שהוא נעלם ל24 שעות וחזר לעמוד הראשון. |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אכן התופעה שאתה מתאר נשמעת כמו שאמר TheGreenBoy כארגז החול.
אבל לא בטוח, השאלה מתי נרשם הדומיין (אם מדובר בארגז אז לא מעניין מתי התחלת לקדם אלא מתי הוא נרשם ואונדקס לריאשונה). וגם כמו שTheGreenBoy יכול להיות שמדובר במקרה של 24 שעות ותחזור בקרוב. יעזור לדעת מתי הוא נרשם.
# 4 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
גם לי זה קרה כמה פעמים וזה אמור לחזור אחרי כמה ימים.
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() הוא כניראה מדבר על מילות קידום אחרות אשר הוא קידם וכרגע הוא לא מופיע כלל בהם. מה שאני רוצה לאגיד זה שכניראה טעית בקידום ולא עשית את הקידום נכון וזה פוגע כרגע בלקוח שלך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
מממ..מצאתי כלי שאומר אם אתה באפקט...
לפי מה שהוא אומר, אני לא באפקט. (הכלי: http://www.searchenginegenie.com/sandbox-checker.htm שימו את כתובת האתר: www.y-drums.co.il מילת חיפוש "ימי הולדת \ ימי כיף", ואחרי שבדקתי ב"ריקוד גוגל" אני מופיע במילות חיפוש שאני מנסה לקדם אך בתוצאות 460 וכדומה, למה? אם כך, אז למה גוגל לא מעדכן את הכותרת וכל השאר? Last edited by eliav12; 29-01-07 at 16:17.. סיבה: תיקון קל |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אתה יוסף המתופף בכבודו ובעצמו?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחח...
לא, זה לקוח שלי... |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
אם אתה לא בארגז החול, אני לא סומך על הכלי הזה.
אז כנראה הושעית כי קידמת בצורה לא חוקית. מה שיכול להיות במקרה שלך. מקווה שתהיה מספיק הגון ותחזיר ללקוח את מלא כספו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|