|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
נפתחה ליגה של Counter-Strike 1.6 המקורי!
נפתחה ליגה של Counter-Strike 1.6 המקורי! 5 על 5 להרשמה
http://www.k-s.ldfix.com/index.php אנא צרו קשר.
# 2 | |
Авторитет
|
בדיחה,
אל תצפה מהקבוצות המובילות בתחום להירשם לליגה, שיהיה בהצלחה.
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אחי תשמור כאלה תגובות לעצמך כרגע כבר נירשמו 7 קבוצות אז אל תבלבל לי תסכל בסדר....
לא בא לך להירשם אל תירשם (בנינו גם ככה לא הייתי נותן לך.... ) ועם אתה משחק כנראה אתה מבין שאתה נחשב ל bot....
# 4 | ||
Авторитет
|
לא אמרתי שלא יירשמו קבוצות לליגה שלך, אמרתי שלא יירשמו קבוצות מקצועיות שמובילות בתחום הקאונטר סטרייק בארץ לליגה (יש הבדל).
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
הטורניר הזה לא אמור להיות הטורניר הגדול בעולם ואיפילו לא קרוב לזה.
הוא אמור להיות טורניר קטן וכיף לאלו שישחקו בו או שיצפו בו. ותאמין לי שאני מאוד בקיע בקהילות ב cs 1.6 בארץ המיקצועיות והלא מיקצועיות. ובאמת בוא נפסיק פה את הויכוח .
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
*בקיא. אני ארשם אולי עוד כמה ימים, צריך לפרמט ולהתקין את ה-CS.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
ביף אחי התחרות עצמה מתחילה ביום ראשון שיבוא...
# 8 |
חבר וותיק
|
איזה קבוצות נרשמו ? , יש אנטי צ'יט ?
אתר ממש לא מסודר
# 9 |
חבר על
|
אתה כאילו מפרסם את האתר של "הקלאן" שלך?
עלוב ביותר.. אפחד מהשחקנים בקלאן שלך לא מוכרים, ואתה עוד כותב שזכיתם בהרבה ליגות? שטויות במיץ עגבניות. חבל שאתה פותח ליגה לא מוכרת, לא ירשמו לך קבוצות על רמה. ואל תגיד לי בוט וכאלה, למה אני באחד על אחד וב-5 על 5 עם חברים שלי לוקח אותך, למרות שלא שיחקתי כבר חודשים... אז שקט כולה נתנו לך ביקורת.
# 10 |
חבר וותיק
|
אוקיי שני דברים עד עכשיו נירשמו 7 קבוצות.
יש אנטי ציט האתר הוא זמני. בקשר לתגובה השניה אני לא מפרסם את הקלאן שלי תאמין שלי שהוא ממש לא צריך פריסום ותפסיק לחשובשאתה יודע הכל... זכינו בהרבה ליגות ואחד מהשחקנים הוא גם מנהל ראשי ב וי גיימס... אל תגיד שאתה לוקח אותי כי אף פעם לא ראיתה אותי משחק עם בא לך לנסות אותי בבקשה צור קשר בכיף אני ישמח לנצח אותך... עם אתה רוצה לנסות את הקלאן שלי גם בכיף נשמח להביך אות ואת הקלאן שלך... לא אמרתי לך בוט ותפסיקו לזלזל לא כתבתי בשום מקום שהתחרות הזאת נועדה ל "pros" הגדולים ביותר. זה סך הכל תחרות קטנה ונחמדה של כמה קבוצות שיתחרו תפסיקו תמיד לנסות למצוא רע בדברים בחיית כמה שהפורום הזה ניהיה מקום רע רק בגלל אנשים כמוך...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|