|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מכרז | עיצוב הוסטינג | התחלת מחיר : 70 ש"ח!!
שלום,
החלטתי לעשות מכרז על העיצוב הוסטינג הזה : http://img470.imageshack.us/img470/681/servspeedxw9.jpg מחיר התחלתי : 70 ש"ח קפיצות : 10 ומעלה מחיר לקנייה מידית : 300 ש"ח אם יהיה מישהו שיציע 300 ש"ח על העיצוב הוא לקח *חשוב לציין שיש אפשרות בשינוי הצבעים *הזוכה במכרז מתחייב לקנות את העיצוב איך שהסתיים המכרז תאריך סיום המכרז : 20.1.07 בשעה : 22:00
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אחלה עיצוב, שווה לקנות
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אהבתי מאוד
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
עיצוב יפהפה למרות שהוא דורש טיפה שינוי בצבעים (בעיקר בבהירות התפריט והבאר)!
אני מעוניין לקנות. צור קשר בבקשה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אין בעיה הוספתי אותך למסנג'ר ולאיסיקיו תאשר.
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
ואללה מכרז? סחטיין אני מציע 390 ש"ח
מישהו עובר אותי? אגב עיצוב חמוד.. מזמן לא ביקרתי פה בהוסטס ולפי מה שאני רואה פה.. העיצוב הזה הוא עוד בין הטובים כל הכבוד ותתחיל להעלות מחירים - כי 70 ש"ח לדעתי זה לא מחיר לעיצוב.. מחבשבה שנייה אתה צריך גם יותר להשקיע בעיצוב שלא ייראה כזה ריקני ופשוט.. שים לב שהכל פה ריבועים צבועים.. וצריך לצאת מהמסגרות הללו! בהצלחה במחירה! והמשך שבוע נעים, אילן.
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
חולה על העבודות שלך... אחלה עיצוב רק באמת תבהיר אותו קצת תבהיר את הבאר למה ממש חושך מצרים |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
עיצוב טוב, בהצלחה במכירה.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
עיצוב יפה ונקי ביותר
משתלם ![]() ב ה צ ל ח ה! |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
תודה אשמח לעוד תגובות וגם לקונה :}
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|