|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
על איזה ערוך אתם ממליצים ומה הבדל בין `,' ו"
קודם כל על איזה עורך אתם ממליצים?
ושנית ראיתי בכמה מערכות אותם פקודות עם מרכעות שונות רציתי לדעת אם יש הבדל או זה סתם אותו דבר כולם פשוט יש 3 ` ' " דן ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
לא נירא לי שאפשר גם עם `
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
החברה שמייצרת את PHP, תבין לבד את האיכות של העורך. בין המרכאות אין הבדל בין : PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל.. יש הבדל בין המרכאות... שאתה תוחם מחרוזת ב- ' המחרוזת לא תעבור עיבוד ותהיה בידיוק מה שהכנסת שאתה תוחם מחרוזת ב- " המחרוזת כן עוברת עיבוד, אם אתה מכניס משתנה למחרוזת, מנוע PHP יעבד את המחרוזת ויחליף את המשתנה בערכו לגבי ` אין לי מושג, אבל יש הבדל בין ' ל- ` ב- SQL. ב- SQL, ' נועד בשביל לתחום מחרוזת, שהיא ערך למשהו ` ב- SQL נועד בשביל לתחום שם של טבלה או עמודה
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני הכי מעדיף את העורך:dreamwaver
ובקשר למרכעות זה תלוי איפה אתה משתמש בהם הנה לך הסזבר מפורט על מחרוזות ועל מה המרכעות משפיעות בהם:http://php.eitan.ac.il/main.php?id=00110 אני עוד לא ראיתי שמשתמשים במרכעות מסוג של ` רק בשאילתות של SQL כשכותבים למשל: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
Dreamwaver / PHPEdit. יש לי חולשה לעורכים האלה
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא ניסיתי את DREAMWAVER אבל PHPEDIT הוא עורך מעולה! מיועד לרוב השפות הקיימות...לא רק שפות אינטרנט ...
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אן הייתי כותב PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |