![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
רכישת קו פרטי?
יש לי שאלה לגבי אפשרות של רכישת קו אינטרנט "יותר מהיר".
כאמור כל גולש בביתו יש לו חבילה של 750, 1.5, 2.5 והלאה אנחנו מוגבלים במהירות העלאה והורדה כי זה לפי החבילה. רציתי לשאול אתכם האם אפשרי (בכללי) לרכוש "קו פרטי" עם הגבלה יותר גבוהה? למשל... קו 10mbit פרטי שיתפוס רק על הנקודה שממנה אנחנו מתחברים? מה שאני רוצה בפועל זה אפשרות להעלאה של מעל 100 קילובייט לשניה. האם בישראל, הדבר אפשר? כמו כן, דרך איזו תשתית, בזק או כבלים? וכמובן מהן העלויות בערך? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
יש ATM
יש T1 יש T3 ויש עוד כמה פרוטוקולים שמסופקים בישראל, אלו גישות אינטרנט פרטיות ע"י מתיחת סיבים פרטיים אלייך הביתה, ויש שם מה שאתה מבקש, העניין הוא שתצטרך המון אבל המון כסף כדי להוציא את זה לפועל. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
כמה זה המון?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
הבעיה העיקרית היא שבשכונות מגורים, אין תשתית עבור הקו הזה...מקרה הטוב יגידו לך צריך להכין תשתית
מה שאומר לחפור בכבישים (ולתקן אותם אחר כך) להעביר סיבים אופטים ועוד הרבה דברים שאנחנו לא מודעים אליהם אני מעריך שזה מינימום בסביבות ה 400 אלף... זה לגבי הקווים של T1 ו T3 בכל אופן אתה יכול לרכוש קו של 5 מגה או לנסות לעשות עיסקה עם החברות להעלאה מהירה... לדוגמא כשהכבלים היו בניסיון (לפני שהם התחילו למכור) מהירות העלאה שלהם הייתה משהו כמו 110K |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
העניין נבדק בעבר,
תשתית זה לא הבעיה.. הבעיה היא העלויות החודשיות לקו של 10mbit.. מדמי התקנה של 1500 ש"ח (שזה בקטנה) ותוספת של של 11 אלף שקל בתשלום חודשי (תשתית בלבד) + לקחת קו מחווה (250$) העלויות כמובן..מוערכות (מבדיקה שנערכה בעבר) בכל אופן, אם אתה רציני בנושא..פנה לבזק/hot..הפורום זה לא באמת הכתובת.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
אני כמעט בטוח שבזק מבצעים עכשיו פרויקט נסיוני ב-SDSL,
טכנולוגייה שמתבססת על קו טלפוני שמאוד נפוצה בעולם. SDSL זה קו בייתי סימטרי שתומך עד 768mbps (סימטרי = upload/download). (או שהם בכלל עובדים על VDSL אבל גם זה לא איטי :P ) אל תיקח אותי במילה, אבל בזק בינלאומי קנו לא מזמן פס רחב מאוד לישראל ולעולם ואני מאמין שעד סוף 2007 או תחילת 2008 יהיה כבר VDSL/SDSL ישראלי, במקביל גם הוט תרביץ שדרוג רציני.
![]() Last edited by yaiRy; 20-01-07 at 13:05.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
זה אומר שתתווסף מהירות של 8 מגה בייט אך זה לא יפעל בטכנולוגית ADSL רגילה אלא ב ADSL2 .. לגבי מה שפירטת כאן .. מתבצע ממש בימים אלו ניסוי לעובדי בזק (במקרה הזה - לא בזק בינלאומי) בנוגע לטכנולוגיה שציינת - אני חושש שעדיין מוקדם לומר מתי יוציאו אותה , אם בכלל .. כי לפי בירור שלי , לא ידוע על ניסוי כלשהוא שנערך לגבי SDSL או VDSL בבזק אלא רק על ADSL2 .. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
חבל שלא מביאים DSL סימטרי לארץ, קיים בארה"ב במחירים נוחים מאוד ויכול לתרום המון בארץ
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
לשלוח סרטים דרך האייסיקיו ב20 דקות......חלומי
![]()
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
|