|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתר חדש - שירות העלאת תמונות
שלום חברים,
השניה סיימתי את האתר החדש שלי "מערכת שירות אחסון תמונות" שמאפשרת לגולשים מספר אפשרויות שאין באתרים אחרים כגון: קאונטר כמה צפיות לתמונה, אפשרות לקבל תגובות מגולשים, לדרג את התמונה ואפשרות להגדיר לו מתי התמונה תמחק: אף פעם, יום אחד, שבוע אחד, חודש אחד. כרגע הקובץ שניתן לעלות הוא עד 2MB. http://www.JarTown.com באם ונתקלתם בבאג או משהו שמפריע לכם אנא הגידו לי ואנסה לשנות ![]() מחכה לביקורות!
Last edited by Hanan; 09-01-07 at 22:11.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד ! , רק שתדע - זה לא ממש מעניין כמות צפיות בתמונה , כאילו למה זה יכול לעזור ? דירוג ותגובות ניראה אחלה .
מה רק ? אני לא מבין את כל האתרים האלה , למה לא נותנים לעלות יותר מתמונה \ קובץ אחד ביחד ? זה יהיה אחלה אם תיתן כמה קבצים \ תמונות להעלאה ביחד . סה"כ כמו שאמרתי - יפה מאוד .
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה.
ובנוגע לקאונטר כמה צפיות, יש אנשים שיראו זאת שימושי ![]()
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אחלה מערכת
אתה בנית אותה? |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן
# 6 |
הוסטסניון
|
המערכת לא חוסמת קבצי PHP שזה המינימום של האבטחה
ואם אתה הכנת למה לא הוספת עיברית? למה יש אפשרות של מחיקה אם אין לי הרשאות למחוק אותה=/ שאני מצביע זה מעלה את המונה כניסות ב 2 תמחק אם אתה רוצה את קובץ 41 ו 37 חוץ מזה ממש אהבתי בהצלחה |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
- את מונה הכניסות לא עשיתי שכל אחד זה 1.. עשיתי שפשוט זה מעלה למעלה כי יש כאלו שרוצים לאו דווקא שזה יהיה אמיתי, אלא קצת לתחמן "הנה סתכל צפו בתמונה שלי 54004230 איש"... שיהנו מזה.
- מה זה קובץ 41 ו 37. בנוגע ל PHP, זה די מוזר כי ה JAVASCRIPT כבר אמור לחסום. אבל אני אעשה את זה בנוסף בקוד עצמו. תודה.
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תעשה את הקוד בתור תמונה, לא טקסט
חוץ מזה יפה מאוד, בהצלחה חנן
חבר על
|
יש פה הרבה אפשרויות שאין,
מומלץ לעשות גרסא עברית. בהצלחה. |
![]() |
# 10 |
משתמש תחת חוזה ניסיון