|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
Web4-u.com- רוצים 500 מגה למשך חצי שנה חינם?
שלום,
לאחר עבודה רבה על המערכת על העיצוב ועל האתר פתחתי את האתר רישמית Web4-u.com נותנת לכם בוני האתרים אפשרות לקבל מגוון פרסים שווים ומגונים שכוללים: איחסון,דומינים,מערכת וכ'ו.. כל חודש המנצח יקבל אחד מהפרסים בשווי למעלה מ300 ש"ח! קצת הסבר: הסברים: כל משתמש המעונין להתחרות נירשם ומקבל דף אישי אותו הוא מפרסם לחבריו. בדף יש הסברים כיצד ניתן להצביע עבורכם ההצבעה מתבצעת על ידי שליחת SMS בעלות של 2 ש"ח בלבד ביום האחרון של החודש בשעה 12 בלילה יכרז הזוכה בתחרות ואנחנו ניצור איתו קשר על מנת לספק לו את הפרס! החודש הפרס הוא: 500 מגה איחסון 50 ג'יגה תעבורה וכל השאר ללא הגבלה למשך חצי שנה! בנוסף לזאת כל שבוע יוגרלו פרסים בעלי ערך רב למתחרים, בהצלחה לכולם! Last edited by AmosPeled.com; 03-01-07 at 22:39.. |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה
![]() אל תשכח מי עזר לך ![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אורי תודה שמנמן ^_^
כמה שיגעתי אותך עם הנקודה פסיק ה***** הזה ^^ תודה כפרה. |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
הצלחה רבה
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
זה לא עיצוב שאופיר עשה? הבנתי שאורי מעורב אבל רשום עוצב ע"י מישהו אחר..לא משנה
אתר נחמד מאוד, בהצלחה |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
כן, אחלה רק חבל ש :
* כותבים about ולא abut * כשאני נכנס לעמוד הנ"ל אני מקבל : "העמוד הזה בבנית אמכם הצליחה" ואני שואל.. מה זה בעברית ? * לא הגדרת פונטים נורמלים שיראו כמו שצריך את האתר. * בדף טבלת האלופים : אם הוא לא מוצא משתמש מופיע דף לבן * בטבלת האלופים : אם אני כל מיני תווים אני מקבל את הארור : PHP קוד:
* באופן מסתורי קיבלתי את ההודעה הבאה : PHP קוד:
* דף פרסים : רואים ג'יבריש יש לך מזל ש : * לשרת יש אבטחה מנימאלית ו REGISTER_GLOBALS לא דולק. * המציאו את IMAGE READY שיודע לחתוך לבד את כל האתר... * עוד לא מצאתי את השם קובץ של העמוד שמקבל אליו את ה SMS כי אז הייתי מזייף תוצאות חופשי ד"א תבדוק את הניהול של האתר מצפה לך הפתעה (משהו בסגנון של וואלה) מצטער שלא מצאתי עוד דברים, פשוט יש רק 5 עמודים באתר. |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
דף פרסים לא ב'גיברש וגם עיובדים על עיצוב וקידוד חדשים ואתה לא תמצא את הקובץ זה שעובד עם הSMS גי הוא מוצפן והכניסה עליו נחסמה דרך דפדפנים חוץ מהדפדפן וIP של חברות הסלולר. |
|
![]() |
# 10 |
חבר על
|
נרשמתי, אבל איך אני יודע מה הלינק שלי?
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|