|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שאלה לאלה שכבר עשו או עושים צבא (קרביים בלבד)
היי
כן כן יצאתי גם השישי הזה ![]() ![]() בכל מקרה אז ככה : שבת שלום קודם ואמממ רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי זוכרים שאמרתי על קורס קלעים ? , יפה עכשיו המפקדת שלי רוצה שבעתיד היא תגיש אותי לקורס מפקדים. אבל מצד שני הובטח לי שיש לי מקום בקורס חובשים ככה שאני מבולבל מה כדי לי ? 1 ) קלע 2 ) חובש קרבי 3 ) מפקד טירונים / בוגרים ואמממ גיא אם אתה בא לאנוס כמו פעם שעברה פשוט דלג אחי אין לי כוח . |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
למה לאנוס אחי?
באתי לאחל לך שבת שלום, ושנה אזרחית טובה =) שבת שלום קוצ'י פוצ'י |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
גם לך נשמה
אה ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מפקד
# 5 |
חבר מתקדם
|
קורססס חובשיייים הכי טוב!
אני חובש קרבי בגבעתי... אחלה דבר.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
חן בוא אני יגיד לך משהו להיות מ"כ טירונים זה לא משהו זה אפילו חרא אתה הולך לישון אחריהם קם לפניהם וכל השלוש שנים שלך יהיו ככה להעביר טירונות ולהיפרד ממנה. קלע זה תפקיד בן זונה אבל תלוי באיזה כח תהיה איזה יחידה ובאיזה גזרה.
לגבי קורס חובשים אני עכשיו עובר אותו וזה חוויה מהחיים צחוקים לא מהחיים האלה ואתה לומד דברים שאתה לא מבין מאיפה הם באו ובכלל כל הבומי"ם בגשם בלילה תחת אש ואתה עם אנשים אחרים מתגבש ומתקרב אליהם כל כך קרוב שאתה חייב לנסות את זה. ואם תרצה תוכל גם לצאת להדרכה בבה"ד 10 בהכשרות יסוד טראומה ענף מפקדים הדב"ם- הדרכה באמצעות מחשב וכו. רומן איזה קורס היית? איזה מפקד/מפקדת? Last edited by Jarhead; 29-12-06 at 21:04.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
איי איי איזה מכוערת הילה אלוהים ישמור היא העבירה לנו שיעור אחד על מורפיום כולם נרדמו בשיעור ובסוף השיעור היא באה אומרת לנו היה שיעור טוב נהניתי מאוד התפוצצתי לה בפני אני קורס אופיר נשאר לי עוד חודש לקורס.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אכן קצינה מכוערת אש, שנאנו אותה רצח, עכשיו היא מעבירה קורס של גולני-צנחנים נכון?
גועל נפש, איזה קורס אתה? |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני קורס אופיר - חובשים כללים אחרי זה אני מתנדב ומשלמים לטירונות קרבית משלים לחובש קרבי רק את התאג"ד וזהו.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|